Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

100 fidan toprakla buluştu

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNDE AKADEMİK PERSONELLER VE ÖĞRENCİLER 100 ADET FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

100 fidan toprakla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2021 17:00

Cumhuriyet Üniversitesinde akademik personeller ve öğrenciler 100 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından (SHMYO), daha yeşil bir yerleşke için Hasbahçe Göleti’ne fidan dikim etkinliği düzenlendi. Bu kapsamda akademik, idari personelleri ve öğrencilerin bağışlarıyla temin edilen 100 fidanın dikimi gerçekleştirildi. Etkinliğe SHMYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Funda Evcili, Yüksekokul Sekreteri Özdemir Yalçın ve öğrenciler katıldı.

“Çevre sorunları artıyor’’

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan SHMYO Müdürü Prof. Dr. Serkan Akkoyun, “Yasal düzenlemelere rağmen, çevre sorunları artıyor. Toplumsal farkındalığın artırılmasının çevre sorunlarının çözümünde önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Üniversiteler ve üniversite öğrencileri bu anlamda en önemli kitleyi oluşturuyor. Çevre bilincinin geliştirilmesine hizmet eden fidan bağışı kampanyamıza katılan akademik, idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.