Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 33°C
Az Bulutlu
Aksaray
33°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

15 Temmuz yardım kampanyasına ATSO’dan 25 bin TL

15 Temmuz tarihinde milli irade ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik başlatılan yardım kampanyasına ilimiz sanayisinin merkezi olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 25 Bin TL’lik yardımda bulundu..

15 Temmuz yardım kampanyasına ATSO’dan 25 bin TL
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ağustos 2016 16:00

Geçtiğimiz Cuma günü olağanüstü toplanan ATSO Meclisi, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bu günlerde başlatılan yardım kampanyasına duyarsız kalmadı.

TEKİN “ DUYARSIZ KALAMAZDIK”

Konu ile ilgili açıklama yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmış olduğu açıklama da; “Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik menfur 15 Temmuz 2016 Silahlı Darbe Teşebbüsü, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti, Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini göstermiştir.

Söz konusu hain Silahlı Darbe Teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için Hükümetimiz, şehit ve gazilerimize tanınan bütün hakları tanımış ve tüm imkânları seferber etmiştir.

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yayınladığı genelgeyle, milletimizin bu acı karşısında yoğun yardım etme talebini karşılamak amacıyla; Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek bir yardım kampanyası başlatılmıştır. ATSO Meclisi olarak kampanyaya 25 Bin TL’lik destekte bulunduk. Vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerini ve tüm üyelerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz” Dedi.

KOÇAŞ “ GÜN BİRLİK VE BERABERLİĞE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR”

15 Temmuz günü ihanet şebekeleri tarafından haince yapılan darbe girişimi neticesinde yüzlerce vatandaşımızın şehit ve gazi olduğunu belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Darbe girişimi sonucunda hayatını kaybeden ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri için başlatılan yardım kampanyasına Meclisimiz 25 Bin TL’lik bir yardımda bulunmuştur.

15 Temmuz 2016 silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için hükümetimiz şehit ve gazilerimize bütün hakları tanıyarak tüm imkanları seferber etmiştir. Ancak toplum olarak bizim de bu dayanışmaya katkıda bulunmamız gerekiyor. Nitekim buna yönelik isteklerin çokluğu nedeniyle Başbakanlıkça bir yardım kampanyası başlatılmış bulunulmaktadır. Milletimizin birbirine ihtiyaç duyduğu bu günler birlik ve beraberliğimizin sergileneceği günlerdir.

Aksaray sanayicisi, esnafı, tüccarı, vatandaşı olarak elimizden geldiğince Başbakanlığımız tarafından açılan bu kampanyaya destekte bulunalım. Ülkemizi bölmeye milletimizi parçalamaya, ezanımızı susturmaya çalışan içerdeki ve dışardaki düşmanlarımıza inat birlik ve beraberliğimizi gösterelim” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.