Dolar 32,5608
Euro 34,8287
Altın 2.417,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 26°C

15 Temmuz’da milletimiz kirli planları bozguna uğrattı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, milli iradenin bayrak, devlet, ülke, milli ve manevi değerler üzerine oynanan kirli planları tarihin her döneminde bozguna uğrattığını belirtti.

15 Temmuz’da milletimiz kirli planları bozguna uğrattı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Temmuz 2021 13:38

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan ASÜ Rektörü Şahin, millet iradesinin üzerinde bir gücün olmadığını söyleyerek, 15 Temmuz 2016’da bunun tüm dünyaya bir kere daha gösterildiğini ifade etti.

Vatan müdafaası söz konusu olduğunda aziz milletin her ferdinin -ne pahasına olursa olsun- ihanete geçit vermediğini, hain oyunları planlayanların maskelerini düşürdüğünü ve bağımsızlığına uzanan elleri kırdığını kaydeden Rektör Şahin, “15 Temmuz günü ülkemiz tarihin en büyük ihanetlerinden birisini yaşadı. Kökü dışarıda, zihni kirli, vatan ve millet sevgisinden yoksun hainler içerideki ve dışarıdaki iş birlikçileriyle kutsal değerlere saldırmış, birliğimizi parçalamak istemiş, milletin iradesini yok saymaya çalışmış ve vatanımızı bölme girişiminde bulunmuştur. Allah’ın yardımı, devlet yöneticilerimizin feraseti ve mayası vatan, bayrak, ezan sevdası ile yoğrulmuş kahraman milletimizin destansı mücadelesi ile darbeciler püskürtülmüştür. FETÖ/PDY’nin alçak planları milletin iman dolu göğsüne çarpmış ve darbeciler kendi karanlık çukurlarında boğulmuştur. Hiçbir terör örgütünün milletimizi ve devletimizi bölmesine asla izin vermedik, vermeyeceğiz…” dedi.

ASÜ Rektörü Prof. Şahin, sözlerini, “Tüm şehitlerimizi rahmetle, hayırla, duayla yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyoruz. Allah bu millete böylesi bir günü bir kere daha yaşatmasın” şeklinde tamamladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.