Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

150 kök hint keneviri ele geçirildi

150 kök hint keneviri ele geçirildi
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2018 01:45

Aksaray’da Akçakent Beldesi’nde bir tarlaya operasyon düzenleyen polis, 9,5 kilogram ağırlığında toplam 150 kök hint keneviri ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Akçakent Beldesi’nde iki şahsın izinsiz hint keneviri ektiği bilgisine ulaşan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir hafta yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulguya ulaşarak operasyon için düğmeye bastı.

Beldede bir tarla ve eve gerçekleştirilen operasyonda 9,5 kilogram ağırlığında toplam 150 kök hint keneviri ekili olarak ele geçirilirken, tarla sahibi iş birlikçisi oldukları belirlenen A.A. (52), M.A. (39) ve İ.A. (57) isimli şahısları yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet 9 mm. çapında silah ve 80 adet 9 mm. çaplı fişek elde edildi.

Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde yetiştirmek suçundan adli tahkikat başlatıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.