Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

2. hafta ön elemelerinde heyecan artıyor

BBL, Futbolist ve Oxygen gibi favori takımlar Playoff’lara adını yazdırırken sürpriz şekilde Playoff biletini cebine koyan takım ise Cyber Skull …

2. hafta ön elemelerinde heyecan artıyor
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2021 23:36

BBL, Futbolist ve Oxygen gibi favori takımlar Playoff’lara adını yazdırırken sürpriz şekilde Playoff biletini cebine koyan takım ise Cyber Skull Esports oldu.

VCT Challengers 1. Hafta

VCT serüveninin ilk hafta mücadelelerinde adeta bir yıldızlar karması olan BBL Esports başarılı bir performans sergileyerek tüm maçlarını 2-0 önde bitirdi ve tüm rakiplerine güçlü bir mesaj verdi.

Futbolist Split’e damgasını vurdu ve harita hakimiyetleri ile tüm izleyenlerin takdirini kazanmayı başardı. Emre ‘Sterben’ Demirci ise sürpriz Brimstone tercihi ile akıl almaz bir performans sergiledi.

Cyber Skull Esports ile 1907 Fenerbahçe Espor arasındaki karşılaşmanın favorisi 1907 Fenerbahçe Espor’du. Fakat beklenenin aksine kıran kırana bir mücadeleden sonra 2-1’lik skorla Playoff’lara yükselen taraf Cyber Skull Esports oldu.

Oxygen Esports, Eleme turunda ise No Org Found takımına karşı dominant bir oyunla 2-0 üstün geldi.

VCT Challengers 2. Hafta Ön Elemeleri ve Playoff Maçları

VALORANT VCT 2. Hafta Ön Elemeleri 23 Şubat’ta başladı. 25 – 26 Şubat günü saat: 18:00’da ise 2. Hafta Ön Elemeleri’nden Playoff’lara yükselecek 4 takım belirlenecek.

1. Hafta Ön Elemelerinden Playoff’lara çıkan BBL, CSE, FUT ve OXG takımları 2. Hafta Ön Elemelerinden yükselen 4 takımla 27-28 Şubat saat 17:00’da Playoff mücadelesi verecek. Gerçekleşecek Playoff mücadelelerinden galip çıkan dörtlü isimlerini Regional Masters’a yazdırmayı başaracak.

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.