Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

20 kilo esrar ele geçirildi

Aksaray’da polisin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan şahısların birlikte oldukları belirlenen bir başka araç tespit edilerek, polis ekipleri tarafından şahıslara ait 20 kilogram esrar ele geçirildi..

20 kilo esrar ele geçirildi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Kasım 2017 16:13

Aksaray’da polisin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan şahısların birlikte oldukları belirlenen bir başka araç tespit edilerek, polis ekipleri tarafından şahıslara ait 20 kilogram esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, karayolunda uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Aksaray istikametine seyreden 34 plakalı bir otomobile ’dur’ ihtarında bulundu. Otomobil sürücüsünün ’dur’ ihtarına uymaması üzerine polis ve sürücü arasında kovalamaca yaşandı. Aksaray-Ankara karayoluna kadar süren kovalamacada yakalanan sürücü ile birlikte 4 kişi gözaltına alınırken, yapılan araştırma ve soruşturmada beraber hareket ettikleri bir başka aracın daha olduğu ve o araçta esrar olduğu tespit edildi. Aracın peşine düşen polis ekipleri Altınkaya Beldesi yakınlarında o aracı da 2 şüpheli ile birlikte yakaladı. Yakalanan araçta yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, şüpheliler hakkında yapılan araştırma ve soruşturmada esrar poşetlerini yol kenarına attıkları tespit edildi. Şüpheliler ile birlikte esrarın atıldığı yere giden polis ekipleri 3 poşet halinde 20 kilogram esrar ele geçirdi.

Olayla ilgili her iki araçta bulunan 6 kişi gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.