Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

24 Haziran bireylerin değil, bir milletin kaderinin seçimidir

24 Haziran bireylerin değil, bir milletin kaderinin seçimidir
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mayıs 2018 16:08

AK Parti Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Muhammed Aktaş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim ziyaretleri kapsamında Sultanhanı ve Eskil İlçelerini ziyaret edip, 24 Haziran Seçimlerinde güçlü bir destek istediler.

İlk olarak Sultanhanı İlçe Belediye Başkanı Fahri Solak’ı ziyaret eden AK Parti heyeti, İlçe esnafını ziyaretin ardından, Eşmekaya Beldesini ve Eskil İlçesini ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan AK Parti Heyeti; “Elde edilecek zaferler ile Türkiye’nin yepyeni aydınlık bir geleceğe doğru yol alacağını belirtti. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin istikrarının güvencesi, istikbalinin sigortası olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayları, Ülkemize yönelik yapılmaya çalışılan gerek ekonomik operasyonları, gerekse siyasi operasyonları milletimiz doğru okumalıdır. Bu bakımdan 24 Haziran’da Türk milletinin tercihini Türkiye’nin istikrarından yana kullanacaklarına inanıyoruz. 24 Haziran seçimleri bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimidir” dediler.

Sultanhanı İlçesi sakinleri ise, “İlçe olmaları için büyük gayret gösteren Başta Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz olmak üzere, Milletvekillerimiz ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Dış mihraklar her ne kadar ülkemizin ekonomisi üzerinde oyun oynamaya çalışırsa çalışsın, Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız” dediler.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.