Dolar 32,5053
Euro 34,5724
Altın 2.498,17
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

3. Ihlara Rallisi 68 klasik otomobille başladı

Aksaray’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘3’üncü Ihlara Klasik Otomobil Rallisi’ bugün start aldı..

3. Ihlara Rallisi 68 klasik otomobille başladı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Nisan 2016 22:56

Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören klasik araçlar renkli görüntülere sahne olurken, protokol tarafından verilen startla klasik araçlar belde ve ilçelerin kapsayan güzergahta yarışa çıktı. 1. gün Ihlara Vadisi güzergahında hareket edecek otomobiller, akşam saatlerinde yeniden kent meydanına dönecek.

Düzenledikleri klasik otomobil rallisi hakkında bilgi veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımız. Aynı zamanda klasik otomobilcilerimiz ile birlikte yaptığımız ve bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışmamızın birazdan startını vereceğiz. Amacımız şehrimizi daha iyi tanıtmak ve Anadolu Klasik Otomobilciler Yarışması’nın da ilkini burada gerçekleştirmek olacak. 2 gün boyunca sürecek yarışmada hem tarihi, hem de doğal güzellikleri buraya katılan yarışmacı araçlarımız gösterecekler. Tabii katılım çok fazlaydı ama biz 68 ile sınırlandırdık. Geçen sene biliyorsunuz 36 araç katılmıştı. Bu sene de 68 aracımızla bu yarışmayı gerçekleştireceğiz. İnşallah güzel, kazasız belasız bir şekilde sonuçlandırırız” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Haluk şahin Yazgı’nın çocuklarla birlikte verdiği startla 68 klasik otomobilin katıldığı yarış başladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.