Dolar 32,5470
Euro 34,7468
Altın 2.495,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

360 Dereceli Aşk

360 Dereceli Aşk
Aksaray Anadolu AŞ
28 Kasım 2020 13:58

Klasikleşen alyans görünümünde farklılık yaratmak isteyenlerin tercihi olan tamtur pırlanta yüzükler, bağlılığın sembolü olarak son zamanlarda evlenme tekliflerinde tercih edilirlik oranı yükselişte olan modellerden biridir.

Doğanın bizlere sunduğu en değerli taşlardan biri olan pırlantalar, yüzyıllardan beri uygarlıkların zenginlik sembolü olarak görülmüştür. Tamamının bu denli değerli taşlarla donatıldığı tamtur yüzükler, yüzüğün etrafındaki her bir taşın farklı bir anlam taşıyor olması sebebiyle sevdiklerinize alınabilecek en nadide hediyelerden biridir.

Aşkın her halini yüzüklere yansıtan ve sizlere 360 dereceli bir aşk deneyimi sunan tamtur pırlanta yüzük aynı zamanda sevgi ve bağlılığı her bir pırlantaya tek tek işlediğinden son zamanlarda öne çıkan yüzük modelleri arasında değerlendirilmektedir.

Mutluluğunuzu Özel Kılın

Klasikleşen aşk yüzüklerinden ötede marjinal bir hediye alternatifi sunan tamtur yüzükler, modası ve değeri yıllar tarafından eskitilemeyecek kadar eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Her yaştan kadının gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir model olmasından dolayı, özellikle annesi için bir hediye arayışında olanlara en az onlar kadar biricik bir hediye alternatifi oluşturmaktadır.

Tamtur yüzük seçimleri, hassasiyet isteyen bir konudur. Zira yüzüklerin tamamı pırlantalar ile kaplı olduğundan kişinin parmağına olmaması halinde daraltma veya esnetme yapma durumu oldukça güçleşmektedir. Bu sebeple sevdiklerini mutlu etmek adına bir tamtur yüzük almayı düşünenlere ölçü konusunda dikkatli davranmaları önerilmektedir. Bunun yanında, bu yüzüğün bir tektaş ile beraber kullanılacak olması durumunda ise tamtur yüzüğün taşlarının biraz daha minik ebatta olmasına dikkat edilmelidir. Böylelikle tektaşın güzelliğine gölge düşürülmesinin de önüne geçilebilecektir.

Red Pırlanta Farkıyla Sunulan Tamtur Yüzükler

En özel anılarınızı ölümsüzleştirmeniz için yanınızda olan Red Pırlanta, 53 yıllık deneyimi ve usta işçiliği ile tamtur yüzükler için en önemli unsur olan pırlanta sertifikası verir. Böylelikle yüzüğünüzdeki tüm taşların gereken kontrollerden geçtiğini ve %100 gerçek olduğunu garantiler. Sizler de sertifikalı ürünlerimizi görmek ve aralarından en özelini seçmek için https://www.redpirlanta.com/pirlanta-tamtur-yuzukler  adresini ziyaret edebilir ve seçtiğiniz hediyelere kısa süre içerisinde şık bir paketleme ile kavuşma şansını elde edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.