Dolar 32,4585
Euro 34,7929
Altın 2.427,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Bombaları Gazi Meclis’e atanları lanetliyorum

“AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Teröristlerin tepesine yağması gereken bombaları Gazi Meclis’e atanları, eli kanlı canilere sıkılması gereken kurşunları millete sıkanları lanetliyorum.” dedi..

Bombaları Gazi Meclis’e atanları lanetliyorum
Aksaray Anadolu AŞ
19 Temmuz 2016 01:39

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, yaptığı açıklamada, FETÖ darbe girişimiyle demokrasiye ve milli iradeye karşı ciddi müdahale teşebbüsü olduğunu söyledi.

Bugünlere, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, darbelere ve muhtıralara karşı mücadele ederek geldiklerini kaydeden İnceöz, bu darbe girişimine karşı dimdik milletin yanında duracaklarını söyledi.

Darbe girişiminde bulunanların millete hesap vereceğini vurgulayan İnceöz, şöyle konuştu:

“Sokaklar, meydanlar milletindir; asla darbecilere, hainlere, kalleşlere bırakmayacağız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; darbeci hainlere pabuç bırakmayan aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Teröristlerin tepesine yağması gereken bombaları millet iradesinin tecelligahı Gazi Meclis’e atanları, eli kanlı canilere sıkılması gereken kurşunları millete sıkanları lanetliyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da dediği gibi biz kefenimizle yola çıktık, bir can borcumuz var o da vatanımız için feda olsun.”

Milletin darbe girişimi karşısında sergilediği tutumun her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten İnceöz, “Savaş dönemlerinde bile düşmanlarca hedef alınmayan TBMM’nin, millet iradesinin tecelligahı olan bu mekanın doğrudan bombaların hedefi olması; darbe heveslisi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin ruh halini yansıtmak bakımından büyük önem taşımaktadır.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.