Dolar 32,3848
Euro 34,5766
Altın 2.386,90
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 14°C

Eskil’de sentetik saha bakımı yapıldı

Eskil Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Sentetik Saha Bakımı ve İlaçlaması yapıldı..

Eskil’de sentetik saha bakımı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Kasım 2015 18:47

Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait Sentetik Saha’ya sahanın yapısını bozan otların çıkmasını engellemek için ilaçlama yapılarak saha komple yıkandı. Ayrıca saha zemini düzenlemesi yapılarak saha üzerindeki tümsekler düzeltilerek, saha zemini futbol oynamaya, spor yapmaya elverişli hale getirildi.

Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mihman Altıntop, böylesine önemli kamu mallarını ilçemize kazandıran yetkililere teşekkür ettiğini belirterek, “kamu malları Türkiye’de ki her vatandaşın katkıları vergileri ile oluşturuluyor. Kamu mallarına sahip çıkmak yetkililerin görevi olduğu kadar vatandaşlarında asli görevidir. Bizde gençlerimizin sporcularımızın uzun yıllar faydalanabileceği sentetik sahamızın bakımını yaptırdık” dedi.

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan vatandaşlar ise Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz yıllardır ilçemizde Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yaptı ve bu süre zarfında açtığı kurslar ile birçok öğrencimizin Beden Eğitimi Yüksek Okulunu kazanmasına vesile oldu. Ayrıca Mihman Hoca’mızın atletizm takımındaki Ayhan Sağlam Milli Atlet olarak ülkemizi dünyanın dört bir yanında atletizm dalında ülkemizi temsil etmektedir diyerek Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mihman Altıntop’a görevinde başarılarının devamını dilediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.