Dolar 41,9810
Euro 48,8118
Altın 5.506,25
BİST 10.551,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
21°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 21°C

Asfaltı tamamlanan OSB yolu trafiğe açıldı

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce asfaltı tamamlanan OSB yolu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, OSB Müdürü Ayhan Ermiş ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla trafiğe açıldı..

Asfaltı tamamlanan OSB yolu trafiğe açıldı
19 Temmuz 2017 00:12

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce asfaltı tamamlanan OSB yolu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, OSB Müdürü Ayhan Ermiş ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla trafiğe açıldı. Başkan Yazgı, şehir merkezi ile OSB arasındaki 6 kilometrelik yolun karayolu standartlarına uygun olduğunu belirterek yolun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Alt yapısı tamamlanan ve zemin sertleşmesi yenilenerek karayolu stantlarına uygun hale gelen OSB yolu çift şerit olarak trafiğe açıldı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, asfalt çalışması tamamlanan ve yol çizgileri çekilerek trafiğe hazır hale gelen yolda açılış öncesinde incelemelerde bulundu.

OSB Yolunun, Üniversite ile sanayi kentsel dönüşümle yapılacak Aksaray Küçük Sanayi Sitesi yoluyla bağlantılı olduğunu belirten Başkan Yazgı, “Bu yol ağı şehrimizin en yoğun kullanılan yol ağlarından biri. Çünkü bu yol hem üniversitemiz ile bağlantılı hemde inşallah önümüzdeki süreçte taşıyacağımız Sanayi Sitemizin kullanacağı yol olacak. Önümüzdeki süreçte çok daha yoğun kullanılacak. Şuan yolun günlük araç kapasitesi 20 Bin araç civarında. Dolayısıyla biz bu yolu yaparken bu ölçümlere dikkat ettik. Ulaştırma ve Fen İşleri Müdürlüğü koordineli çalıştı. Teknik ekibimiz laboratuvar ortamında çalışarak bu yola 5 kat tabaka ile sağlam bir zemin oluşturdu. Daha sonra asfalt atıldı” dedi.

OSB yolunun şehre bağlantısının 6 kilometre olduğunu aktaran Başkan Yazgı, “Yolumuz çift şeritli, yer yer 9 metre genişliğinde ancak ortalama yolun genişliği 10 metre. Biz şehrimizin birçok noktasından yaptığımız gibi bu yolda teknik anlamda ve üzerinden geçen günlük araç sayısını baz alarak bir çalışma gerçekleştirdik. Şuan açılışını gerçekleştireceğiz. OSB yolunun şehrimize ve bu yolu kullanan sanayicilerimize, hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, OSB Müdürü Ayhan Ermiş ve belediye meclis üyeleri yolun asfaltı tamamlanan şeridini OSB girişinden itibaren trafiğe açtı. Başkan Yazgı, makam aracının direksiyonuna geçerek yolun ilk geçişini yine kendisi yaptı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.