Dolar 32,4349
Euro 34,7857
Altın 2.435,09
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Ak Parti belediye başkan adaylarını tanıttı

Ak Parti belediye başkan adaylarını tanıttı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Ocak 2019 17:11

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından organize edilen aday tanıtım toplantısında il, ilçe ve belde belediye başkan adayları törenle tanıtıldı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törende, ilk günkü heyecanla, yeni bir gelecek yazmanın kararlılığında olduklarını söyledi.

AK Parti’nin, yaptığı hizmetlerle millette yeni bir şehir bilinci sağladığını belirten Altınsoy, “Bir dönem millet için en önemli hizmet kalemleri arasında yol, su, kanalizasyon, kaldırım varken bugün akıllı kentleri, yeni toplu taşıma sistemlerini, ekolojik şehirleri konuşur hale geldik. Memleketlerin ufuklarını ancak ufku geniş kadrolar açabilir. Allah’a şükürler olsun, geriye dönüp baktığımızda gerek ülkemizin her şehrinde, gerekse Aksaray’da yeni ve standartları giderek yükselen hizmetlerle milletimizin yüzünün güldüğünü büyük bir memnuniyetle müşahede ediyoruz.” diye konuştu. Altınsoy, yerel seçimlerin yeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim, kibir kulelerinde oturan bazıları gibi milletle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz milletimizin mutluluğu, huzuru, refahı ve kalkınması. 31 Mart milletimizin umudunu kırmaya çalışanlara karşı verilmesi gereken cevabın günüdür. Önümüzdeki yerel seçimler, hain planlarla millete kastedenlere atılması gereken tokadın günüdür. Bu seçimler, ülkenin bahtını karanlığa çevirmek isteyen şer odaklarının karşısına imanla çıkmanın ve dimdik durmanın günüdür.” diye konuştu.

31 Mart seçimlerinde de Aksaray’dan aynı güçlü desteği beklediklerini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, şunları kaydetti: “Yerel seçimlere yönelik, adayların belirlenmesi yönünde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tabir yerindeyse, ilmik ilmik işleyerek 81 ilde çalışmaları yürüttük. 2004 yılında AK Parti’nin ilk yerel seçimlerde sloganı ‘Yerel kalkınma başlıyor’ oldu. 2009 yılında ‘işimiz hizmet, gücümüz millet’ diyerek yollara revan olduk. 2014 seçimlerinde ise ‘Daima Hizmet Daima Millet’ oldu. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de ‘Tevazu, samimiyet ve gayretle yine önce millet, önce memleket’ diyerek hep birlikte yollara revan olacağız. Milletimiz, sesine kulak verdiğimiz tek önceliğimiz, tek gerçeğimiz. Bugüne kadar rahatsızlık duyanların aslında rahatsızlık sebebi bu. Milletin sesine kulak verilmesi, milletin bütün politikaların temelinde olması. Bu yolumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

AK Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Evren Dinçer de, AK Parti’nin yerel yönetimler hareketi olduğunu söyledi. 31 Mart akşamı kazanacakları zaferle 2023 hedeflerine ulaşmak adına büyük başarı elde edeceklerine inandığını aktaran Dinçer, “Aksarayı katılımlı belediyecilik anlayışı ile ‘ben’ değil ‘biz’ olarak yöneteceğiz. Çözüm önerilerinde halkın ne dediğini önceleyen, yapılacak projelerle bugünü kurtarmayı değil yarını kazanmayı bilen, tüm bunları yaparken günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen aynı zamanda kadim geleneğimize bağlılık gösteren bir şuur ile hareket edeceğiz. Anlayışımızın merkezinde insan olacak. Hep birlikte memleketimizi daha iyi yerlere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu tarafından belde ve ilçe belediye başkan adayları, isimleri okunarak platforma davet edildi. Sarıeroğlu, daha sonra başkan adayları ile fotoğraf çektirdi. Aday tanıtım programına, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan adayları

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan adayı  –  Evren Dinçer

Ak Parti Ağaçören Belediye Başkan adayı  –  Kemal Salman

Ak Parti Eskil Belediye Başkan adayı  –  Necati Belgemen

Ak Parti Gülağaç Belediye Başkan adayı  –  Faruk Teğmen

Ak Parti Güzelyurt Belediye Başkan adayı  –  Ünal Demircioğlu

Ak Parti Ortaköy Belediye Başkan adayı  –  Ali Rıza Özdemir

Ak Parti Sarıyahşi Belediye Başkan adayı  –  Fatih Ünsal

Ak Parti Sultanhanı Belediye Başkan adayı  –  Fahri Solak

 

Ak Parti Eşmekaya Belediye Başkan adayı  –  Tayfur Başkan

Ak Parti Demirci Belediye Başkan adayı  –  Hüseyin Us

Ak Parti Gülpınar Belediye Başkan adayı  –  Mustafa Baymışlıoğlu

Ak Parti Saratlı Belediye Başkan adayı  –  Yılmaz Balkış

Ak Parti Ihlara Belediye Başkan adayı  –  Ahmet Dinç

Ak Parti Selime Belediye Başkan adayı  –  Levent Çevik

Ak Parti Bağlıkaya Belediye Başkan adayı  –  Davut Çalışkan

Ak Parti Helvadere Belediye Başkan adayı  –  İsa Tezgel

Ak Parti Sağlık Belediye Başkan adayı  –  Mustafa Kepil

Ak Parti Taşpınar Belediye Başkan adayı  –  Sinan Korkut

Ak Parti Topakkaya Belediye Başkan adayı  –  Adem Baylan

Ak Parti Yenikent Belediye Başkan adayı  –  Mehmet Akdere

Ak Parti Yeşilova Belediye Başkan adayı  –  Adnan Bayraktar

Ak Parti Yeşiltepe Belediye Başkan adayı  –  Muammer Tosun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.