Dolar 32,4348
Euro 34,7625
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Annesiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürmüş!

Aksaray’da Cüneyt Baştuğ (32)’u sokak ortasında öldürdüğü iddiasıyla S.Ç. (17), jandarma tarafından yakalandı..

Annesiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürmüş!
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ocak 2016 20:41

Babası bedensel engelli olan S.Ç.’nin ilk ifadesinde, Cüneyt Baştuğ’u, annesiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olay, dün gece yarısı Çağlayan Köyü’nde meydana geldi.

Çiftçilik yapan bekar Cüneyt Baştuğ, köylüler tarafından sokak ortasında av tüfeğiyle öldürülmüş olarak bulundu. Bunun üzerine jandarmaya haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, cinayeti aydınlatmak için 5 ayrı özel ekip kurdu. Jandarma, başta Baştuğ’un ailesi ve yakınları olmak üzere köylülerle tek tek temasa geçip, husumetli birisinin olup olmadığını araştırdı.

Bu sırada Baştuğ’un, eşi bedensel engelli olan Ş.Ç. ile ilişkisi olduğu yönünde köyde dedikodu olduğunu saptadı. Bunun üzerine Ş.Ç., bedensel engelli E.Ç., oğlu S.Ç. ve yakınlarıyla da temasa geçti. S.Ç.’nin davranış ve ifadelerinin çelişkili olduğunu fark eden jandarma, çalışmasını S.Ç.’nin üzerine yoğunlaştırdı. Ardından da şüphe üzerine S.Ç., annesi Ş.Ç., babası E.Ç., kız kardeşi K.Ç., halası G.Ç. ve köyde bekçilik yapan akrabası D.Ç.’yi gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamanın ardından suçunu itiraf eden S.Ç.’nin ifadesinde Cüneyt Baştuğ’u, annesiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Anne Ş.Ç.’nin ise ifadesinde Baştuğ ile ilişkisinin olmadığını söylediği öğrenildi. S.Ç., ile olayla bağlantısı olduğu gerekçesiyle babası, annesi, halası, kız kardeşi ve bekçilik yapan akrabası bugün adliyeye sevk edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.