Dolar 32,3950
Euro 34,7630
Altın 2.435,51
BİST 9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

MindBehind, Almanya’dan 4 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

2016 yılında şirketlerin “WhatsApp”ı olma vizyonuyla kurulan SOR’UN, tüm operasyonlarına Mindbehind ismiyle devam etme kararı aldı. Rotasını yurt …

MindBehind, Almanya’dan 4 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2021 13:12

2016 yılında şirketlerin “WhatsApp”ı olma vizyonuyla kurulan SOR’UN, tüm operasyonlarına Mindbehind ismiyle devam etme kararı aldı. Rotasını yurt dışı pazarlarda büyümeye çeviren MindBehind, gerçek vakitli ses ve görüntü irtibat tahlilleri üreten Almanya merkezli TENIOS şirketinin kurucusu Ümit Öztürk’ten stratejik bir yatırım aldığını duyurdu. Birinci yatırımını 2016 yılında Serdar Sayar ve Tamer Yılmaz’dan alan platform, Ümit Öztürk’ten gelen yeni yatırım sayesinde chatbot ile dijital asistanlarına e-ticaret, ödeme ve ses tahlillerini entegre ederek Avrupa pazarındaki büyümesini hızlandırmayı hedefliyor.

“Yetkinliğimizi Avrupadan başlayarak tüm dünyaya duyuracağız”

Aldıkları yatırıma ve isim değişikliğine dair değerlendirmelerde bulunan Mindbehind (eski ismiyle SOR’UN) Kurucu Ortağı Anıl Kiper, “Şirketlerin müşteri bağlantılarını “akıllandırma” vizyonuyla çıktığımız bu yolda, 2020 yılında Türkiye ve yakın coğrafyada %300 büyüme yakalayarak onlarca şirketimizin milyonlarca müşterisine dokunduk. Bu yatırımla, SOR’UN markamızı MindBehind markamızla birleştirip, farklı coğrafyalara yayılma süratimizi artıracağız. Eserlerimiz şu an 35 lisanda hizmet veriyor. MindBehind Studio grubumuz ise hali hazırda markalar için 5 lisanda dijital asistan tahlilleri geliştiriyor. Bu yetkinliğimizi Avrupa’dan başlayarak tüm dünyaya duyurmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

MindBehind 2021’de önceliğini C-Commercee verecek

Anıl Kiper, yaptığı açıklamada yeni yatırımı izleyecek projelere de değindi: “Pandemi ile bir arada chatbot ve dijital asistanlara e-ticaret ve ödeme tahlilleri özellikleri kazandırdık. Bu sayede 2020’nin son aylarında Facebook Commerce Accelarator programına kabul aldık. Program kapsamında WhatsApp ve Messenger üzere Facebook eser ailesinde yer alan iletileşme uygulamalarında yetkinliklerimizi geliştirdik. Önümüzdeki günlerde Türkiye’de ve dünyada birinci olacak projeleri farklı kesimlerde hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. WooCommerce, Magento, Stripe, Paypal üzere sıkça kullanılan küresel e-ticaret ve ödeme tahlillerini Mindbehind eserlerine entegre etmek ise 2021 ajandamızın en üst sıralarında yer alıyor.”

SOR’UN, MindBehind olarak yoluna devam etme kararı aldı

Yeni yatırıma ek olarak bir öteki gelişmenin de 2016 yılında şirketlerin “WhatsApp”ı olma hayaliyle ortaya çıkan SOR’UN tarafında yaşandığı belirtildi. Markaların dijital irtibat kanallarını tek bir yerden yönetebildiği bir platforma dönüşerek büyümesini sürdürürken 2020 yılının başında küresel markası ve eseri MindBehind’ı lanse eden SOR’UN’un Avrupa pazarındaki büyüme amacı ile 2021 prestijiyle sadece MindBehind ismi ile devam etme kararı aldığını duyurdu. Bu kapsamda şirket, tüm eser ve servislerini MindBehind markası altında topladı. Şirketlerin sanal asistanlarını ve chatbotlarını tasarlayıp, yayına aldıkları ve yönettikleri MindBehind, bu asistanları markalar için tasarlayan ve yöneten MindBehind Studio, müşteri temsilcilerinin gerçek vakitli son kullanıcılarla konuştuğu MindBehind Live, sanal asistanlar için ödeme tahlili sağlayan MindBehind POS bu eser ve servislerin birkaçı oldu.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.