Dolar 32,4348
Euro 34,7625
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Türemiş: Bugün seçim olsa bu iktidar yok!

Türemiş: Bugün seçim olsa bu iktidar yok!
Aksaray Anadolu AŞ
23 Nisan 2021 15:09

Aksaray İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş Ramazan ayında yaptıkları çalışmaları aktardı. Türemiş “Ramazan ayının huzurunu, bereketini paylaşmanın güzelliğini en iyi şekilde yaşıyoruz” dedi.

Başkan Özhan Türemiş “İYİ Parti il ve Merkez İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir programla mahallerimizi tek tek ziyaret ederek hemşerilerimizin iftar sofralarına konuk olmayı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her mahallede, her hanede bizi kucaklayan, dertlerini bizlerle paylaşan hemşerilerimizin dertlerine ortak olmak; onlara bu zor zamanlarda yalnız olmadıklarını hissettirmek bizleri de çok mutlu ediyor” diye konuştu.

“BU GERÇEĞİ KENDİLERİ DE BİLİYOR”

Bir yılı aşkındır devam eden pandemi döneminde mevcut iktidarın resmen çuvalladığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş “Gerçekleri yakından görmek isteyen sahaya insin. Vatandaşlarımızın kapısını çalsınlar. Bir hal ve hatırlarını sorsunlar. Vatandaşımız elde avuçta, yastık altında ne varsa satmış. Ayakta kalma değil, hayatta kalma mücadelesi veriyor. Gittiğimiz her hanede maalesef bir acı hikâye ile karşılaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“İYİ VE GÜZEL GÜNLER YAKIN”

Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcıların sıkıntılarını dinlemek için yaptıkları ziyaretlerde ekonomik istikrarsızlığın, dövizdeki artışların bir de üstüne pandemi için alınan tedbirlerin istikrarsızlığının iş insanlarının kafasını bir hayli karıştırdığını söyleyen Başkan Türemiş “Önünü göremediği için ne yapacağını bilemiyor sanayici. Yatırımcılar dövize endeksli hammaddeye gelen zamlardan sonra üretim kapasitesini neredeyse %50 kadar düşürmüş. Zar zor çarkını döndürmeye çalışıyor. Sarayda birkaç yalaka sözde ekonomistin verdiği brifingle gerçek iş dünyasının hali arasında dağlar kadar fark var. Bizler duyuyoruz sessiz çığlıkları. Bu hafta bir seçim olsa bu iktidar yok. Onlar da bunun farkında. Bu hafta seçim olsa bu iktidar olmayacak. İYİ ve güzel günler yakındır” şeklinde konuştu.

“İYİ Parti Teşkilatımızla yoğunlaştırılmış bir program dâhilinde Aksaray Merkez mahallelerimiz başta olmak üzere ilçe ziyaretlerimiz de devam edecek” diyen Başkan Türemiş “İYİ’lik hareketimize köylerimizden, belde ve ilçelerimizden her gün yeni üye kayıtları alıyoruz. Halkımız ‘Artık bu memleketi İYİ’ler yönetsin’ derken ben de yanlarındayım mesajını veriyor” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.