Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Açıköğretim Sistemi 2020-2021 Güz Dönemi sınavları bu hafta sonu yapılacak

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Devri Orta İmtihanları, 27-28 …

Açıköğretim Sistemi 2020-2021 Güz Dönemi sınavları bu hafta sonu yapılacak
Aksaray Anadolu AŞ
26 Kasım 2021 12:44

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Devri Orta İmtihanları, 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak.

1 milyon 150 bin öğrencinin katılması beklenen imtihanlar, Türkiye’de 81 vilayet, 29 ilçe ve KKTC’de Lefkoşa olmak üzere 111 imtihan merkezinde 4 oturumda gerçekleştirilecek. Pandemi tedbirlerine titizlikle dikkat edilecek imtihanlarda öğrenciler, HES kodu denetimi sonrasında toplumsal aralık kurallarına uygun formda imtihan salonuna alınacak. Öğrencilerin muhtaçlık duyması halinde kullanabilmeleri için imtihan salonu girişlerinde maske ve dezenfektana yer verilecek. İmtihan öncesinde alınan tedbirler, imtihan esnasında ve sonrasında da devam edecek. koronavirüs testi müspet olan ve teması bulunan öğrenciler, iki farklı sınıfta imtihanlarına girecekler.

İmtihana girmeden evvel öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar

Öğrencilerin imtihana girebilmeleri için Fotoğraflı İmtihan Giriş Evrakı ile fotoğraflı ve onaylı kimlik dokümanını yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Adayların imtihana girebilmeleri için gerekli olan fotoğraflı ve onaylı kimlik dokümanı olarak kullanılabilecek evraklar ise şunlar: fotoğraflı ve onaylı kimlik dokümanı, fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı şoför evrakı, mühleti geçerli pasaport.

Ayrıyeten Türk vatandaşlığından müsaadeyle ayrılanlar ve bunların yasal mirasçılarına ilişkin Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve mühleti geçerli Süreksiz Kimlik Evrakı, yurt dışında yapılan imtihanlarda T.C. vatandaşları hariç diğer bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ilişkin nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî doküman bu maksatla kullanılabilir. Bunların dışındaki evraklar imtihana giriş için geçerli kimlik dokümanı olarak kabul edilmeyecek. Bu evraklardan birisinin eksik olması durumunda öğrenciler imtihana alınmayacak.

Öğrenciler, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Periyodu orta imtihanı için imtihan giriş bilgilerini ANADOLU TAŞINABİLİR uygulamasından görüntüleyebilecekler. Fotoğraflı imtihan giriş evrakının dökümünü ise aof.anadolu.edu.tr web adresinin Öğrenci Otomasyonu kısmına TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Ofislerinden alabilecekler.

İHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.