Dolar 32,2920
Euro 34,7090
Altın 2.396,51
BİST 10.324,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 21°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Ada Masalı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yeni sezonda Ay Yapım imzalı dizilerden biri olan Ada Masalı yeni bölümleriyle ilgi toplamaya devam ederken şok bir haber izleyenleri şaşkına uğrattı. Yeni bölümün ilk sahnesinde Haziran ile Poyraz arasındaki gerilim iplerin kopmasına neden oluyor.

Ada Masalı dizisi yeni bölümde neler olacak?
Aksaray Anadolu AŞ
6 Temmuz 2021 23:05

Haziran adadan ayrılmayı kafasına koydu

Yaz dizileri arasında en beğenilenler listesinde zirvelerde yer alan Ada Masalı her geçen bölüm sonrasında biraz daha fazla ilgi görüyor. Haziran ile Poyraz arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlarken adadan ayrılmayı kafasına az da olsa koyan Haziran herkesi şaşırtıyor.

Ada Masalı’nda neler olacak?

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un başrollerde oynadığı Ada Masalı dizisinde Poyraz’ın duygularını sürekli olarak saklaması izleyenleri kahrederken adadan ayrılması kesinleşen Haziran’ın akıbeti ise şimdiden merak ediliyor. Poyraz bu yaşananlara az da olsa tepki gösterirken bundan sonra ne olacağı konusunda bazı iddialar ortaya atılıyor. İkili arasında yaşanan gerginlik her ne kadar ipleri koparsa da Haziran ve Poyraz arasındaki aşkın nerelere kadar ulaşacağı ya da sonlanacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

blank

Poyraz ve Haziran arasında ipler kopuyor

Ada Masalı son bölümünde; Haziran ile Poyraz bir kez daha birbirine çok yakındır. Ancak idil’in kuşkuları her zaman dağıtırken hakan yaşananlara anında müdahale eder. Yine de yaşananlar Haziran’ı daha fazla üzer. Poyraz artık Haziran’ın adada kalıcı olmadığının da farkındadır.

Açılışa az bir zaman kala otele halen daha aşçı aranmaktadır. Haziran artık gösterişli ve yenilikçi yemekler isterken, Poyraz ise tamamen sadelik ve lezzet peşine düşmüştür. Ancak koy dönüşünde Haziran’a beklenmedik bir iş teklifi alınca roller bir anda değişir. Bu Poyraz’ın sonu olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.