Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Ahmet Erkan, Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası başkanlığına adaylığını açıkladı

2022 yılında yapılacak olan Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Genel Konseyinden evvel, Ahmet Erkan yaptığı basın toplantısı ile lider adaylığını …

Ahmet Erkan, Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası başkanlığına adaylığını açıkladı
Aksaray Anadolu AŞ
26 Kasım 2021 12:33

2022 yılında yapılacak olan Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Genel Konseyinden evvel, Ahmet Erkan yaptığı basın toplantısı ile lider adaylığını duyurdu.

Düzenlenen basın toplantısına lider adayı Ahmet Erkan, idare heyeti üyeleri ve basın mensupları katıldı. Araç değişimlerinde esnafa nakit olarak takviye olacaklarını söyleyen Ahmet Erkan, “4 yıllık devir için hedeflediğimiz projelerimiz, 2017 yılında imza atılan imza altına alınan KM bazlı mukavelenin geliştirilmesi ve kontratta iyileştirmeler yapılarak esnafımızın daha karlı hale getirilmesini sağlayacağız. Misyonda olduğumuz 2018 yılında kurumsallaşmak ismine esnafımız menfaatleri doğrultusunda tesis ettiğimiz ve hala faaliyette olan kooperatifimiz bünyesinde başlattığımız araç değişim dayanağı (ADD) projemizi, oda bünyesinde de belediyeden karşılıksız dayanak alarak tüm esnafımızın araç değişimlerine 30 aylık 3 bin TL nakit olarak maddi katkıda bulunacağız” dedi.

Vakit kaybetmeden hedefledikleri projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Ahmet Erkan, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden oda bünyesine arsa tahsisi yapılmasını sağlayarak tüm araçlarımızın bakım, yakıt, ikmal, paklık süreçleri için depolama merkezi oluşturarak, meyyit kilometre kayıplarını düşürmek ve araç başı en az bin TL yakıt tasarrufu sağlayacağız. Petrol dağıtım firmaları ile muahedeler yaparak, depolama alanında daha ucuz ikmal sağlayacağız. Sürücülerin çalışma tertibi ve standartlarını gözden geçirerek iki tarafın da şad kalacağı çalışma şartları sağlayacağız. TOKİ ile devam eden çalışmaları hızlandırarak hem araç sahiplerine hem de sürücülere uygun şartlarda konut sahibi olmalarını sağlayacağız. Raylı sistemden ötürü yeni sınır optimizasyonları yapacağız. İşçi havuzu oluşturarak, işçi temininde standart uygulamaya geçeceğiz. Esnafımızdan alacağımız yetki ile projelerimizi vakit kaybetmeden yayınlayacağımız yol haritası kapsamında tek tek hayata geçireceğimizin altını çizmek isterim” tabirlerini kullandı.

İHA

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.