Dolar 32,5431
Euro 34,9157
Altın 2.429,23
BİST 9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray’da Ahmet Şafak rüzgarı esti

Aksaray Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Yüreğinle Gel” konserinde ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı.

Aksaray’da Ahmet Şafak rüzgarı esti
Aksaray Anadolu AŞ
4 Ekim 2021 12:02

Aksaray Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Ahmet Şafak konseri vatandaşları coşturdu. Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Ahmet Şafak konserine büyük ilgi gösterildi.

Konsere Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Mustafa Çölkesen ve ülkücüler katıldı. Aşk ve vatan şarkılarını hayranlarına söyleyen Ahmet Şafak keyifli dakikalar yaşattı. Sanatçı Şafak, Aksaray’ı çok sevdiğini de belirterek 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda da bir konser vermek istediğini söyledi.

Konsere katılan ülküdaşlarına seslenen Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Cumhuriyetimizin kuruluş yılında her alan birçok arkadaşımızın paylaştığı cumhuriyeti kuran, kurtaran ve koruyan liderlerimiz Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ ve Devlet Bahçeli’nin fotoğrafının yer aldığı önümüzdeki 2.yüzyılda sizler cumhuriyeti yaşatacak olanlarsınız. Buna göre Avrupa’sı, Amerika’sı ülke ocaklarını nasıl görürse görsün Türk dünyasının milli hareketi bu salonda dimdik ayaktadır. Bu diriliş konserinde gözlerinde çakmak çakmak gördüğüm ülküdaşlarımla gurur duyuyorum. Pandemiden sonra genel merkezimizin düzenlediği 9 bölgede istişare toplantılarının sonuncusunu Ankara’da ve Kayseri’de gerçekleşti. Milliyetçi Hareketin 2023 vizyonuna verdiği önemiyle çok başarılı toplantılar gerçekleştirildi. 2023 yılı inşallah ülkücü hareketin iktidar yılı olarak tarihe geçecektir” diye konuştu.

Sanatçı Ahmet Şafak’ın seslendirdiği şarkılar ile salonu tıklım tıklım dolduran davetlileri eğlendi..

blank blank blank blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.