Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 12°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Airsoft Silahlar Ne Atar?

Airsoft Silahlar Ne Atar?
Aksaray Anadolu AŞ
28 Aralık 2021 23:42

Airsoft silahlar ne atar? diye merak ediyorsunuz değil mi? Daha önce hiç airsoft silah kullanmamış olanlar için bu soruyu cevaplamak hayli zordur. Ancak bu soruya cevap vermek ve beklentilerinizi karşılamak adına size özel bir rehber hazırladık. Böylelikle hem airsoft silahların ne attığını öğrenebilecek hem de bu silahları daha yakından tanıma şansına ulaşacaksınız.

Airsoft tabanca ve silahların ne attığını değerlendirmeden önce bu silahların aslında ne olduğunu bilmeniz gerekir. Tam da bu noktada airsoft silahlarla alakalı detaylara bir göz atmanız mümkündür. Paintball benzeri bir simülasyon oyunu olarak bilinen airsoft, insanların birbirilerini vurmaya çalıştıkları oyunda kullanılır. Hedef karşı takım yani bir insan olduğundan atış sırasında kullanılan mermilerin gerçek olmamasına dikkat edilir. Peki, gerçek olmayan mermiler nedir?

Airsoft Silah Mermisi

Airsoft silahlar da kullanılan mermiler sisteme bağlı olarak farklılık göstermektedir. Bu kapsamda airsoft silahların en önemli özellikleri de kullanılan mermiden kaynaklanmaktadır. Aşağıda bütün özellikleriyle açıklanan airsfot mermileri zaman zaman boya topları olarak da ifade edilebilir.

Airsoftlarda kullanılan mermiler aslında bir mermiden ziyade 6 mm çapı olan plastik boncuklardır. Biyolojik olarak çözünebilmeleri nedeniyle fark yaratan bu mermilerin havanın oluşturduğu güçle itildiğinden söz etmek gerekir. İnsanların göz ya da diğer hassas bölgelerine isabet ettiğinde kalıcı hasarlara neden olabilmektedir. Bu nedenle de airsoft mermisinin kullanımı noktasında çok titiz olmak gerekir.

airsoft

Airsoft Silah Mermisi Pahalı mıdır?

İngilizcede Bulletede Breech olarak da bilinen ve BB olarak kısaltılan airsoft silah mermilerinin plastik bir mermi olduğunu ifade edebiliriz. Peki, bu plastik mermilerin fiyatları nasıl değişkenlik gösterir?

BB satın almak istiyorsanız fiyatların çok fazla olmayacağını bilerek harekete geçmelisiniz. Tam da bu noktada Kampseti ayrıcalıkları ile harekete geçmenizin oldukça özel olacağından söz etmek gerekmektedir. Kampseti olarak beklentilerinize uygun bir çözüm üretmeyi hedeflerken bütçenizi aşmama noktasında da sizlere destek oluyoruz. Size sadece kaliteli ve kullanışlı bir seçenekten yarar sağlamak kalıyor.

Airsoft Silahlarda Başka Mermi Kullanılır mı?

Simülasyon konusunda en çok tercih edilen silah seçeneklerinden bir tanesi olan Airsoft ile alakalı silahları doğru bir şekilde kullanmanızda fayda vardır. Aksi takdirde karşı karşıya kalacağınız sorunlar silahın performansını olumsuz etkileyebilir. Tam da bu noktada en çok merak edilen konu Airsoft silahlarda kullanılabilecek olan mermilerin farklılaştırılmasıdır. Airsoft mermi ihtiyaçlarınızı da kampseti sitesini ziyaret ederek giderebilirsiniz.

Bir Airsoft silahınız varsa merminiz kesinlikle BB olmalıdır. Farklı bir mermi kullanmaya çalışmanız silaha zarar vereceği gibi kullandığınız mermiye göre farklı riskler de oluşturabilir. Bu nedenle de bir Airsoft silah satın aldıysanız yapmanız gereken sadece Airsoft mermisi tercih etmek olmalıdır. Bu sayede hem daha kaliteli hem de daha kullanışlı çözümlere ulaşma şansı elde edebilirsiniz. Tercihinizi yapın ve kaliteye ulaşın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.