Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Ak heyet Köy Muhtarları ile istişare yaptı

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden muhtarlarla istişare toplantısı Gülağaç İlçesi, Güzelyurt İlçesi ve Eskil ilçesi’ne bağlı köylerin muhtarları ile gerçekleştirildi..

Ak heyet Köy Muhtarları ile istişare yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Şubat 2016 13:42

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden muhtarlarla istişare toplantısı bugün de Gülağaç İlçesi, Güzelyurt İlçesi ve Eskil İlçesi’ne bağlı köylerin muhtarları ile gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay Başkanlığı’nda İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya tüm köylerin muhtarları katılırken, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri de toplantıda hazır bulundu.

Muhtarlarla istişare toplantısını geleneksel hale getirip muhtarların sorun, sıkıntı ve taleplerini birebir görüşerek çözüm üretmek amaçlı gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanlığı, toplantıda tüm muhtarları tek tek dinleyerek bu sorun ve sıkıntılara çözüm üretiyor. Bunların yanı sıra talepleri de tek tek kaydeden AK Parti İl Başkanlığı, köylerin gelişmesi, daha modern bir hale gelmesi ve daha da yaşanabilir kılınması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Toplantı öncesi muhtarlara hitaben bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, göreve geldikleri günden bu yana muhtarlarla istişare toplantılarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Biz heyet olarak köylerimizde, mahallelerimizde, ilçelerimizde neler olup bittiğini çoğu zaman göremeyebiliyoruz. Veya başkalarının ağzında duyup konuya tam anlamı ile yaklaşamıyoruz. Şimdi ise uzun süredir siz değerli muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılar her alanda ciddi katkılar sağladı. Burada siz değerli muhtarlarımızı bir bir dinliyor, sorun, sıkıntı ve taleplerini alıyor, sonra yapılması gereken çalışmayı başlatıp sonuç alıyoruz. Bu nedenle muhtarlarımız bizim için çok önemli. Muhtarlarımız mahallede, köyde, ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın sesidir. Biz bu vatandaşlarımıza siz değerli muhtarlarımız ile ulaşıp sorunları gidermeye çalışıyoruz. Allah izin verirse elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda taleplerini sunan muhtarlar ise AK Parti Teşkilatı’na duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, “Aksaray’da nerede olursak olalım derdimizi anlatacağımız bir makam var. Buraya gelip köyümüzün, ilçemizin veya mahallemizin sorun ve sıkıntılarını, oralarda yaşayan vatandaşların taleplerini birebir iletiyoruz. Sağ olsun yöneticilerimiz de bunlara bir çözüm üreterek çalışmalar yapıyorlar. Biz emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.