Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti adayı Aktaş: Biz ülkemizi, biz milletimizi ve işimizi seviyoruz

Ak Parti adayı Aktaş: Biz ülkemizi, biz milletimizi ve işimizi seviyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2018 02:10

AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, 24 Haziran seçimleri kapsamında dur durak bilmeden vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Gece gündüz, genç yaşlı demeden 7’den 70’e tüm vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Genç Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, bugünde Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, vatandaşlara 24 Haziran seçiminin önemini anlatıyor.

Türkiye’nin tarihinde ilk kez başkanlık sistemi kapsamında seçime gittiğini belirten Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, “Seçimde Cumhurbaşkanlığı çok önemli elbette. Aynı zamanda mecliste önemli. Çünkü Cumhurbaşkanımızın mecliste de elinin güçlü olması lazım. Bunun içinde siz aziz milletimizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi ve AK Parti iktidarının çalışmaları kapsamında bilgiler veren AK Parti Milletvekili Muhammed Aktaş, “2002 yılını ve geçmişini, bu dönemde neler yapıldığını, neler yapılamadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. 16 yıllık süreç içerisinde adalette, emniyette, sağlıkta, tarım ve hayvancılıkta ve üretim sektöründe neler yapıldığını çok iyi biliyorsunuz. Bunların hepsi AK Parti iktidarıyla gerçekleşti. Çünkü biz ülkemizi, çünkü biz işimizi, çünkü biz milletimizi seviyoruz. Milletimiz için çalışıyor, ülkemiz için üretmeye çalışıyoruz. 12 seçimin ardından bugün 13’üncü seçime hazırlanıyoruz. İktidarlarımız döneminde bu seçim çok önemli bir seçim. Çünkü ilk kez hükümet sistemi değişikliğiyle birlikte bir seçim gerçekleştiriyoruz. AK Parti iktidarı ile hızla gelişen, büyüyen ve söz sahibi olan Türkiye’miz daha da büyüyecek, daha da gelişecek, daha da güçlenecek. Bunu da sizlerde biliyorsunuz ki sadece AK Parti yapar. Allah izin verirse 25 Haziran sabahı daha güçlü, ekonomisiyle dünyada söz sahibi, daha büyük bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş’ı sevgi, samimiyet ve güler yüzle karşılayan vatandaşlar ise her şeyin farkında olduklarını belirterek, “Yaparsa AK Parti Yapar, Yaparsa Muhammed Aktaş Yapar” diyerek destek sözü verdi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.