Dolar 32,5854
Euro 34,7959
Altın 2.511,26
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

AK Parti Aksaray heyetinden vatandaşa teşekkür ziyareti

1 Kasım’da gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekili Seçimi’nde en çok oy alan ilk 5 il arasına giren AK Parti Aksaray Teşkilatı seçimin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı..

AK Parti Aksaray heyetinden vatandaşa teşekkür ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
20 Kasım 2015 18:10

Seçim öncesi Aksaray’ın bir ucundan diğer ucuna kadar gezerek binlerce insanla görüşen AK Heyet, şimdi de seçmenlere teşekkür ziyaretinde bulunuyor. AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri bugün esnaf ve vatandaşları gezerek bir bir teşekkür etti.

ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI

Gezilerde vatandaşlarla görüşen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray’ın 1 Kasım seçiminden rekor bir oyla çıktığını belirterek, vatandaşa sadece sözlü teşekkürle kalmayıp, asıl teşekkürün hizmetlerle yapılacağını söyledi. Türkiye’nin dünyada, Aksaray’ın da Türkiye’de parlayan bir yıldız olacağını ifade eden Aydoğdu, “1 Kasım seçimini sizlerin sayesinde büyük bir rekorla tamamladık. Artık seçim çalışmalarının yerini hizmet çalışmaları alacak. Şimdi kolları sıvadık ve artık çalışma zamanı” dedi.

BİZ ARTIK MİLLETİMİZİN VEKİLİYİZ

Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ise vatandaşlara teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarında her yerde söyledim. Önce Allah’ım, sonra da sizler beni bu hizmet görevine getirdiğiniz takdirde tek amacım ülkeme ve Aksaray’ımıza hizmet etmek olacak dedim. Şimdi bunları tekrar söylüyorum. Tek amacım ve gayem partim ve teşkilatım ile hizmet etmek. Biz Ankara’da vakit geçirmeyeceğiz. Çok önemli çalışmalar dışında hep Aksaray’da olacağız, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Her zaman onların sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözümler üreteceğiz. Milletvekili isminin hakkını milletin vekili olarak vereceğiz. Aksaray’daki çalışmaların Ankara’daki takipçileri olacağız” şeklinde konuştu.

VATANDAŞIMIZLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise teşekkür gezisinde vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerileri dinledi. Aksaray’ın gelişmesi, daha iyi noktalara gelebilmesi ve hızla büyüyen bir il olabilmesi için her kesim vatandaşın önerisinin çok değerli olduğunu belirterek, vatandaşlarla hiçbir zaman bağlarını koparmayacaklarını kaydetti. Birlik ve beraberlik içinde her daim vatandaşla görüşmelerini sürdüreceklerini belirten Başkan Karatay, “Bizim bazı görmediğimizi vatandaş görüyor, bazı bilmediğimizi vatandaşlarımız biliyor. Biz her zaman her şeyi göremeyebiliriz. Bu nedenle vatandaşlarımızı görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Bunun bilincinde çalışmalar yaparak Aksaray’ımızı daha iyi yerlere taşıyacağız. Artık çalışma zamanı geldi” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim sizlerin yapacağı hizmetten şüphemiz yok. Kaldı ki yapmayacak bile olsaydınız bugün seçim sonrası burada bizimle olmazdınız. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Şimdi sizlerle birlikte bizlerde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Allah izin verirse birlik ve beraberlik içinde Aksaray’ımızı daha iyi yerlere getireceğinizden kuşkumuz yok. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.