Dolar 32,5893
Euro 34,7427
Altın 2.497,91
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

AK Parti Aksaray’dan ‘Kutlu Yürüyüş’ çağrısı

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Aksaray 6. Olağan İl Kongresinin Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla 13 Ocak 2017 tarihinde Saat 16:00’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirileceğini açıkladı..

AK Parti Aksaray’dan ‘Kutlu Yürüyüş’ çağrısı
Aksaray Anadolu AŞ
3 Ocak 2018 12:26

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Aksaray 6. Olağan İl Kongresinin Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla 13 Ocak 2017 tarihinde Saat 16:00’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın İl Kongresine katılacağını kaydeden İl Başkanı Altınsoy, “Ak Parti’nin kuruluşu olan 2001 yılından itibaren millete hizmet aşkı ile yoluna devam ediyoruz. Millete hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle “Herşey Türkiye İçin” sloganıyla çıktığımız bu kutlu dava yolunda siyaset anlayışımız her daim vatandaşlarımız olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılmayanı yapan, görülmeyeni görünür hale getiren, sadece ülkemizde değil tüm dünyada mazlumların umudu olan Ak Parti hiç durmadan, yorulmadan ve kendimizi yenileyerek en önemlisi de güçlenerek güçlü devlet, güçlü millet şiarından hiç sapmadı.

2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda atmamız gereken sağlam ve güçlü adımlardan biri olan 6. Olağan Kongremizi tazelenme ve yenilenme fırsatı olarak görüyoruz.

İl kongremizle birlikte dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kongremizin Aksaray’ımıza Partimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah Yar ve Yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam” ifadelerinde bulundu.

Ayrıca Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kongre günü Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Kapalı Spor Salonun etrafında toplanacak olan vatandaşların rahatlıkla izleyebilecekleri dev bir ekran kurulacağını kendisini bekleyen Aksaraylılara hitap ettikten sonra kongre salonuna teşrif edeceğini de kaydetti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.