Dolar 32,2455
Euro 34,8130
Altın 2.419,77
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

AK Parti Bayırbucak’a yardım için kermes açtı

Aksaray’da AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Suriye’de Bayır-bucak Türkmenleri’ne yardım için kermes açıldı..

AK Parti Bayırbucak’a yardım için kermes açtı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Aralık 2015 17:01

Aksaray Belediyesi önünde açılan yardım kermesine AK Parti Kadın Kolları’nın yanı sıra çok sayıda parti üyesi ve vatandaşta destek verdi.

Parti üyeleri ve vatandaşlar, evlerinde yaptırdıkları yemek, pasta ve börekleri kermese getirerek satışa sundu. Parti üyeleri ayrıca kermes çadırı içinde de yemek ve börekler yaptı. AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve yönetim kurulu üyeleri, kermes çadırını ziyaret ederek yardıma destek oldu.

Konuyla ilgili bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Bayır-bucak Türkmenleri’ne yardım için Aksaray’da AK Parti Kadın Kolları tarafından kermes çadırı açıldığını belirterek, kermesten elde edilen gelirlerin Bayır-bucak Türkmenleri’ne gönderileceğini kaydetti. Aksaray’ın yardım konusunda son derece duyarlı olduğuna değinen Başkan Karatay, yardım kermesi ve diğer yardım çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ise, kermesin uzun süre açık kalacağını belirterek, parti üyelerinden ve vatandaşlardan büyük destek gördüklerini kaydetti. Kadın kolları olarak bu tür çalışmaları sürekli olarak yapacaklarını kaydeden Başkan Pak, “Amacımız yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize bir nebzede olsa Aksaray’dan destek olmak” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.