Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ‘İstişare yok’ diyerek istifa etti!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ‘İstişare yok’ diyerek istifa etti!
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2024 12:18

AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları Başkanı Aşır Çetin, yaptığı bir açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları Başkanı Aşır Çetin, istifa ettiğini bildirdi.

Halkla istişarelerin azaldığını iddia ederek görevinden istifa eden AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları Başkanı Aşır Çetin ve yönetimi, partideki değişen dinamiklere dikkat çekti.

AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları Başkanı Aşır Çetin ve yönetimi, bugün itibariyle görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. Çetin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Uzun yıllardır partimizde farklı görevler aldım. 21 şubat 2022 tarihinde Ortaköy Gençlik Kolları Başkanı olarak atandım. 17 şubat 2024 Bugün itibari ile büyük bir sorumlulukla taşımış olduğum AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevimden Yönetimim ile birlikte bugün itibarı ile istifamı verip ayrılmış bulunmaktayım. Peygamberler ve sahabeler şehrinin hazinesi genç arkadaşlarımıza hizmet etmenin onurunu bana yaşatan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a Her daim yanımda olan abilerime, ablalarıma, genç arkadaşlarıma, yönetim kurul üyelerime, aileme ve tüm sevdiklerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın biz gençlere inancını boşa çıkarmamak adına koştuk yorulmadık gece gündüz 7 24 hiç durmadan görevimi layıkıyla elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Bulunduğumuz ortamda Ortaköy gençlerimizin sözcüsü olup haklarını savunmaya çalıştım başlayan seçim sürecinde gördüm ki maalesef halktan çok birilerinin kişisel istekleri üzerinde çalışıyor ilçemizdeki partinin halkla istişareleri bitmiş kişisel ve bölgecilik istişareleri yapılıyor halkın sesini dinlemeyip halkın dediği değil bizim dediğimiz olur deniliyor biz birilerinin adamı olmak için siyasete girmedik halka ve hakka hizmet etmek için siyasete girdik biz çalıştıkça önümüze geçtiler biz koştukça istemediler biz hep işimizle uğraştıkça bizle uğraştılar fakat bunun Böyle yürümeyeceğini gördüğümden dolayı üzülerek çok sevdiğim partimden bugün itibariyle görevimden istifa ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.