Dolar 32,5269
Euro 34,7416
Altın 2.485,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Ak Parti heyeti, Halde esnafla buluştu

Aksaray Belediyesi Toptan Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret eden Ak Parti Vekil adayları, burada hal esnafı ile bir araya geldi..

Ak Parti heyeti, Halde esnafla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2015 17:05

1 Kasım seçimleri kapsamında Hal esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hal esnafı tarafından sevinç ve mutlulukla karşılandı.

AK Parti milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösteren ve onları kucaklayarak karşılayan hal esnafı, 1 Kasım’ın Türkiye’yi kurtarma tarihi olduğunu söyledi. 3 – 4 ay gibi kısa bir sürede yaşanan gelişmelerin tüm Türkiye’yi olduğu gibi kendilerini de etkilediğini anlatan hal esnafı, “İnsanoğlu, içinde bulunduğu huzuru, mutluluğu, güvenceyi, rahatlığı ve refahı kaybetmeden anlayamıyor. Şimdi baktığımızda AK Parti’nin 13 yıllık iktidarlık döneminde her şeyimiz on numaraydı. Hiçbir sıkıntı çekmedik. Ufak tefek olumsuzluklar oldu elbette, ancak şu geçirdiğimiz 3 – 4 aya baktığımızda Türkiye’miz, vatanımız gerçekten bir çıkmaz, kararsızlık içinde. İşlerimizde bile sıkıntılar yaşamaya başladık. Yani, AK Parti iktidarının değerini şimdi daha iyi anladık. Hani derler ya her şeyde bir hayır vardır diye. İşte 7 Haziran seçiminde AK Parti’nin tek başına iktidar olamamasının da bir hayrı varmış. Şimdi daha iyi görüyor ve daha iyi biliyoruz. Anladık ki, AK Parti’nin tek başına iktidarı şart” diyerek içinde bulundukları durumu ifade etmeye çalıştılar.

Milletvekili adayları Mustafa Serdengeçti ve Cengiz Aydoğdu ise yoğun ilgi karşısında hal esnafına teşekkür ederek, yaptıkları konuşmalarda “Biz sadece bugün değil, 1 Kasım seçimlerinden sonra da sizlerle beraber olacağız. Seçim sonrası hiç birinizi unutmayacağız. Her zaman gelip dertlerinizle dertlenip çözüm yollarını bulacağız. Bizlerin bir şey söylemesine gerek kalmadı. Siz zaten neyin ne olduğunu görmüşsünüz ve burada bizlere anlattınız. Allah izin verirse inşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’mizi yeniden tek başına iktidara taşıyıp ülkemizi huzur, güven ve refaha kavuşturacağız” ifadelerine yer verdiler.

BAŞKAN YAZGI “SORUNLARA NEŞTER VURUYORUZ”

Hal esnafına gerçekleştirilen ziyarette konuşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Aksaray Belediyesi olarak şehrimizin sorunlarını çözme projelerinin devam ettiğini ifade etti. Özellikle içme suyu konusunda önemli hamleler gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Yazgı, sanayi esnafı ile de bir araya gelerek şehirde kapalı ve yarım kalmış sorunları çözeceklerini, ayrıca bu sorunları çözerken hal esnafının taleplerini dinleyip yerine getireceklerini söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.