Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti heyeti köylere çıkarma yaptı

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray’a bağlı köyleri ziyaret ederek halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediler.

Ak Parti heyeti köylere çıkarma yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Temmuz 2021 13:18

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İGM üyesi Abdi Okur ve yönetim kurulu üyeleri ile Gökçe, Yalnızceviz, Göksügüzel, Karakova ve Bayındır köylerini ziyaret ettiler.

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin halk ve gönül hareketi olduğunu anlatarak; “Merkez ve kırsal demeden karış karış gezerek bu davanın sahibi olan milletimizle buluşarak 2023 hedefleri için büyük bir ruh ve heyecanla sahada olacağız. AK Parti’yle yola çıkanların niyeti mevki ve makam değil; sadece milletin değerleri, milletin hedefleridir. Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Kıymetli hemşerilerimizle aramızdaki gönül bağlarımızı güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye hiç durmadan devam edeceğiz” diye konuştu.

blank

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Bu şehrin sokaklarında bu şehrin ekmeğini yiyerek büyümüş bu şehrin bir evladı, bu şehrin vekili olarak Ankara’da şehrimizi temsil etmek, sorunlarını çözmenin dışında, bizzat hemşerilerimizle bir arada olmak, sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek için yoğun gayret gösteriyoruz. Belde ve köylerimizde vatandaşlarımızı, şehrimizin her köşesinde olduğu gibi eksiksiz tam hizmet almaları yaşadıkları sorunlar noktasında anında çözüme ulaşabilmek ve yatırım planlarımız hakkında fikirlerini aldık. Vatandaşlarımızın her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

blank

Renkli görüntülere sahne olan köy buluşmasında muhtar ve vatandaşlar AK heyete büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların buluşmalarda belirttiği bütün sorun ve sıkıntılar ile beklentiler ilgili yerlere bildirilmek ve çözüm yolları aranmak üzere not alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.