Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ak Parti heyetinden ekonomiye katkı sağlayan kuruluşlara ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay öncülüğünde İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Bayram Ali Kalkan ve heyeti ile birlikte Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve KOSGEB Aksaray Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi..

Ak Parti heyetinden ekonomiye katkı sağlayan kuruluşlara ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ocak 2016 17:14

Ziyarete katılan İl Başkan yardımcısı Bayram Ali Kalkan, Ak Parti Ekonomi İşleri Birimi olarak ekonomiye katkı sağlayan bütün kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Bunlarla ilgili tüm çalışmaları ve sıkıntıları istişare ediyoruz. Hükümetimizin Esnafa, çiftçiye ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza vermiş olduğu destek ve çalışmalar devam edecek. Sizlerinde bu süreçte vermiş olduğunuz desteğe ve emeklerinize teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Ziraat Odası başkanı Emin Koçak, yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu İl hepimizin, hep birlikte çalışıp daha ileriye götürmek hepimizin görevidir. Aksaray’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Çiftçilik Aksaray’da önemli bir yere ve ekonomiye sahip. Aksaray’ımızın çıtasını daha fazla yükseltmek için hep birlikte gayret göstereceğiz dedi.

Esnaf ve sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Böyle bir düşüncenizin olması gerçekten çok güzel. Aksaray’ımız gerek konumu itibari ile gerek yapısı ile çok önemli bir yer. Biz esnafların ayakta durabilmesi için şüphesiz ki hükümetimizin desteğine ihtiyacımız var. Sizlerin böyle bizleri düşünerek yanımızda olduğunuzu Ak Parti olarak görmek bizleri mutlu etti. Bizlerinde tek ve ortak olan gayemiz Aksaray’ımız için ne yapabiliriz düşüncemizdir. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

KOSGEB Aksaray Hizmet Merkezi Müdürü Hakan Koçak, Aksaray’ın gelişmesi için bir tuğla, bir taş da biz koyabiliyor isek ne mutlu bize. Aksaray’ı ileri taşımak adına girişimcilerimize hükümetimizin ve KOSGEB bünyesince belirlediği projeler devam ediyor. Aksaray’ı geliştirmek adına girişimcilere destek olma gayreti içerisindeyiz. Ziyaret ederek bizleri şereflendirdiniz, teşekkür ederiz dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.