Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Ak Parti Heyetinden Muharip Gazilere ziyaret

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ziyaretleri kapsamında beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksaray Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti..

Ak Parti Heyetinden Muharip Gazilere ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ekim 2016 01:24

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay yapmış olduğu konuşmasında, gönlümüz her zaman sizlerle, şehitlerimiz ve gazilerimiz bu vatan için bedelini defalarca ödediler. Allah şehitlerimizden sizlerden razı olsun, şehitlerimiz kalbimizde elbette ama gazilerimizi de unutmayacağız. Gazilerimizin gündemde kalması için elimizden geleni gayreti göstereceğiz. Kurtuluş savaşında, Çanakkale savaşında, Kore’de Kıbrıs da nasıl şehitlerimiz gazilerimiz varsa 15 Temmuz da da şehitlerimiz oldu 2000 üzerinde gazimiz var. Rabbim onlara şifa versin. İnşallah bundan sonra ki süreçte 15 Temmuz da ki birliğimizle gazilerimize sahip çıkacağız, bizler elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ise, öncelikle hakkın rahmetine kavuşan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum, gazilerimiz ölürsek şehit kalırsak gazi mantığı ile cenk etmiş vatan bayrak için tutuşan insanlar, biz gazilere selam verip kucaklamanız bizlere yeter, bizler Allah’ın izniyle gaziliği şerefimizle taşıyoruz. Katıldığımız programlarda somuncu baba diyarı ilimiz Aksaray’ı tanıtıyoruz, desteklerinizden dolayı il başkanımızdan, hükümetimizden, devletimizden Allah razı olsun dedi. Şehitlerimizi tek tek tanıtan başkan Dağ, ilimizdeki gazilerle ilgili birtakım bilgiler verdi. Bu ülke bu devlet bizim şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.