Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’ın yeni yıl mesajı

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Yeni yıl vesilesiyle yazılı basın açıklaması ile Aksaray halkanın yeni yılını kutladı.

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’ın yeni yıl mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
30 Aralık 2016 16:54

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Yeni yıl vesilesiyle yazılı basın açıklaması ile Aksaray halkanın yeni yılını kutladı.

Aksaraylı hemşerilerimin, aziz milletimizin, tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyor; 2017’nin, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum. 2016 yılında, milletçe hepimizin yüreğini burkan ve tarihimize kara bir leke olarak kazınırken, Aziz Milletimizin şanlı ve onurlu direnişini yine tarihe altın harflerle yazan 15 Temmuz hain darbe girişiminde verdiğimiz demokrasi ve bağımsızlık şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum dedi, başkan Karatay açıklamasında;

Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. 2017’nin, 2016’dan daha iyi bir yıl olması, Ülkemizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmaya yönelik iç ve dış destekçilerinden aldıkları cesaretle pervasızca kan kusmaya çalışan hain terör örgütlerinin ülkemiz ve milletimizin başına bela olmaktan kurtarıp köklerinin kazınması, milletimize bir deha terör acısını yaşatmamalarının sağlanması için hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin verdiği onurlu mücadelenin başarılı olması, ekonomide, demokratikleşme adımlarında, dış politikada ve sosyal hayatta yeni sevinçlerin, yeni başarıların yaşandığı, TBMM’de görüşülen Anayasa Değişikliği paketinin halkoyuna sunulacağı referandum ile halkımızın büyük desteğini alacağını umduğum Cumhurbaşkanlığı Anayasasının kabul edildiği bir sene olması için Hükümet olarak her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edecek. Bizler 15 yıl boyunca milletçe yaptığımız gibi, ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza edecek, kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya, çalışanlara karşı da hep birlikte mücadele vereceğiz. Aksaraylı hemşerilerim şunu bilsin ki, Hemen yanı başımızda kan ve gözyaşının hakim olduğu, ülkemizi de bu ateş çemberinin içine sıkma gayretlerinin yanı sıra, Suriye´deki kan ve göz yaşının ülkemize de sıçramasına fırsat vermemek, Suriye´deki bu acı ve göz yaşını dindirebilmek, mazlumların sesi olabilmek için başlattığımız Fırat Kalkanı Harekatımız amacına ulaşıncaya kadar sürecek ve Hemen güneyimizin terör örgütlerinin yuvaları olmasının önüne geçilecektir. Yeni yıl ile birlikte ülkemizde yaşanan ve terör belasının akıttığı kan ve gözyaşı son bulacak, hainler hak ettiği cezayı bulacaklardır. Biz tarih boyunca bu ve benzeri badireleri atlatmış yaşanan bu tür acılardan ders almayı başararak her türlü hainlik ve nifak girişimlerine karşı tek vücut olarak karşı durmuş, bunun en son örneğini de 15 Temmuz gecesi ve sonrasında tüm dünyaya ve vatan hainlerine göstermiş bir milletiz. Bu aziz millet, yaşanan acılardan ders alarak, dostunu ve düşmanını birbirinden çok iyi ayırt ederek, acıların, elemin, hüznün üzerine umudu inşa etmeyi her zaman başarmıştır.

İnşallah, 2017 yılı, her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı; kardeşliğimize kastedenlerin de kaybettiği bir yıl olacaktır. Bu duygular eşliğinde, 2017’nin 365 gün boyunca kardeşliğin egemen olduğu; tüm halkımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.