Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti, STK’lar ile buluştu

Aksaray’daki sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, sorun ve sıkıntıları dinleyerek Aksaray’ın gelişmesi için çözüm önerilerini dinledi..

Ak Parti, STK’lar ile buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mayıs 2016 16:22

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) gerçekleştirilen toplantıya ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği Doğan Ceylan, OSİAD Başkan vekili Aydın Coşkun, TÜMSİAD Başkanı İzzet Çevik, HAYSİAD Başkanı Salim Düzgün ve AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hikmet Ceviz katıldı. İl Başkanı Abdulkadir Karatay Başkanlığı’nda yapılan toplantı da çalışmalar masaya yatırıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, sivil toplum örgütleri ile her ay düzenli olarak toplantı yapacaklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’ın çıtasını daha da yükseğe taşıyacaklarını söyledi. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Karatay, birlik ve beraberliğin olduğun her yerde başarının en yüksek dereceye çıktığını kaydetti.

İlk toplantılarını ATSO’da yaptıklarını belirten Başkan Karatay, “Aksaray’ın ticaretine yön veren ana kuruluşlarımız olan sivil toplum örgütlerimiz, başta ATSO olmak üzere diğer kuruluşlarımız ile her ay düzenli toplantı yaparak Aksaray’ımızın ticaretine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Asıl amacımız Aksaray’ın ekonomisine yön vermek, yapısal sorunların gündeme alınarak çözüme kavuşturulmasını sağlamak. Aksaray yatırımlarının doğru bir şekilde yönlendirmek. Bu toplantılara ilerleyen zamanlarda fizibilite raporları, sorunların çözüm önerileri ve diğer kamu kurum ve kuruluşlardan gelen bilgiler ile veriler doğrultusunda bakanlıklardan yetkililerin davet edilerek daha geniş çaplı organizasyonlar yapmayı hedefliyoruz. Özellikle bürokraside yaşanan gecikmeleri ve diğer sorunların çözümü için bu toplantılarda hazırlanacak raporlar doğrultusunda yatırımları daha kolay Aksaray’a taşımak adına bakanlıklara bağlı kurum yetkililer her ay Aksaray’a davet edeceğiz. Burada sorunları yerinde görüşüp çözüm önerilerini birlikte üretmeyi hedeflemekteyiz” dedi.

Sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ise toplantının çok verimli geçtiğini belirterek bu tür toplantıların kesinlikle yapılması gerektiğinin altını çizdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.