Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Ak Parti teşkilatı bayramlaşma töreninde buluştu

Ak Parti teşkilatı bayramlaşma töreninde buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2019 13:55

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığında geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti İl Binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Önceki dönem milletvekili Nevzat Palta, Kadın Kolları Başkan yardımcıları, Belde Belediye ve ilçe Belediye Başkanları, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanları, Mahalle temsilcileri ile çok sayıda partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy: “Hepinizin bayramını yürekten tebrik ediyorum. Bütün insanlığa hayır ve barış getirmesini diliyorum. Bayramlar çok önemli fırsatlar. Küskünlük ve dargınlıkların son verildiği, yeni sayfaların açıldığı bir gündeyiz. Hatamız, eksiğimiz olabilir. Bu bayramlarda bunları telafi edeceğiz. Bu kardeşliğimizi pekiştireceğiz, daha güçlü bir Türkiye’yi oluşturmak adına gece gündüz demeden çalışacağız. Ülkemizin umudu hala AK Parti’dir. Biz de bu umudu yere düşürmemek adına durmadan çalışacağız. Bu bayramın bayram tadında geçmesini diliyorum. 23 Haziranda yeni bir bayram yaşamak istiyoruz.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu da, “Bayramlar sevinç, kucaklaşma, muhabbet ve yardımlaşmaya vesile olan günlerdir. Bayramlar yeni umutlardır, yeni umutlara yelken açmaktır. Rabbim dünyadaki tüm mazlum ve zulme uğrayanların umudunun katlandığı ve zulmün son bulduğu bir bayram olur. O mazlumların umudur olan bir Türkiye var. AK Parti teşkilatları olarak bizler de hem yerelde hem de genelde daha çok çalışarak Türkiye’yi daha iyi bir noktaya getireceğiz ve ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacağız. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek başarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Gayret edeceğiz, çalışacağız. AK Parti ne zaman bir başarı elde ettiyse bu başarının altında tesadüf yoktur, şans yoktur. Prensipli ve düzenli bir çalışma vardır. Eğer başarıyı elde edemediysek yeteri kadar çalışmamışızdır” dedi.

Seçim sürecinin geride bırakıldığını, mübarek Ramazan ayı sonrası bayram sevincini yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer ise, “Bu kadar sık seçim yaşayan ve her seçimden de yüzünün akıyla çıkan başka bir parti yoktur. Seçim işleri zor işlerdir. Her seçimden yüzünün akıyla çıkabilmek zor iştir. Aksaray’daki bu başarı İl Teşkilatımızın, Kadın ve Gençlik Kollarımızın ve siz değerleri teşkilat üyelerimizin sayesinde oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorumluluğumuzun farkındayız. Gece gündüz çalışarak Allah’ın izniyle ilimizi hak ettiği seviyeye birlikte getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti 25. dönem Milletvekili Nevzat Palta ise: “Bir mübarek ayı geride bıraktık, dolu dolu ramazan geçirdik. Allah nice ramazanlar nasip etsin. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunları herkes biliyor. Kolluk kuvvetlerimiz sayesinde huzurla bayram geçiriyoruz. Herkesim bayramını kutluyorum. Birlik içinde olalım.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından partililer bayramlaştı, birlik ve beraberlik mesajları verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.