Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Ak Parti’de ilçe ziyaretleri başladı

Ak Parti’de ilçe ziyaretleri başladı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Nisan 2023 10:54

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk beraberindeki teşkilat mensupları ve milletvekili adayları ile Sarıyahşi ile Ağaçören ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk beraberindeki teşkilat mensupları ve milletvekili adayları ile Sarıyahşi ile Ağaçören ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerine Sarıyahşi ve Ağaçören’de başladı.

İl Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Sarıyahşi ve Ağaçören İlçe Başkanları Alim Eraslan, Tahsin Köse, İlçe Belediye Başkanı Fatih Ünsal’ın eşliğinde Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Sinan Özkan esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Amaçlarının vatandaşlar ile birebir diyalog kurup sorunları dinleyerek çözüm önerini sunmak ve geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemek olduğunu ifade eden Aktürk, şunları kaydetti:

“14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde, bizlere tekrar güvenerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek Türkiye’nin yüzyılının lider ülkesi olması yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Doğru zamanda, doğru adımlarla hareket ederek Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız. Esnafımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, tüm vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin yüzyılı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Hemen şimdi, güçlü Türkiye için hep birlikte çalışacağız.”

Ağaçören İlçesinde maddi hasara yol açan fırtına ve hortum afetinden etkilenen Göllü Köyünü de ziyaret eden AK heyet geçmiş olsun dileklerini ileterek, yürütülen çalışmaları ve köyümüzün ihtiyaç ve taleplerini yerinde inceledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.