Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ak Parti’ye tebrik ziyaretleri sürüyor

1 Kasım seçiminde yüzde 71,5 oranla rekor bir oy alarak Aksaray’da 3 milletvekilliğini kazanan Ak Parti İl Başkanlığı’na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor..

Ak Parti’ye tebrik ziyaretleri sürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Kasım 2015 13:14

İl Başkanı Karatay, “birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Türkiye’miz ve Aksaray’ımızı hep birlikte büyüteceğiz” dedi.

1 Kasım seçiminde yüzde 71,5 oranla rekor bir oy alarak Aksaray’da 3 milletvekilliğini kazanan AK Parti İl Başkanlığı’na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Eyüp Dağdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bağlıkaya Belde Başkanı Hacı Hüseyin Cansu ve köyün mütevellit heyeti, Genç Memur Sen Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu ve Üyeleri, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş ve Lale Eğitim Kurumları Yönetim Kurumu Başkanı Süleyman Baysal ve okul yöneticileri AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’ı makamında ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

GÜÇLÜ KADROMUZ İLE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEYECEK

Ziyaretlerde bir açıklama yapan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti diye getirerek, AK Parti’nin ülkede ve Aksaray’da çalışmalarını hızla sürdüreceğini söyledi. 1 Kasım seçiminde Türk Milleti’nin kararını verdiğini ve AK Parti’yi tek başına iktidara taşıdığını belirten Başkan Karatay, “Aksaray’ımızda da 1 Kasım seçimlerinde bugüne kadar hiç görülmemiş bir oy oranı ile rekor kırarak vatandaşlarımız AK Partili 3 milletvekilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdi. Yeni kabine kuruldu ve Milletvekilimiz ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz hanımefendi de yeniden Grup Başkanvekilliği görevine getirildi. Şimdi artık çalışma zamanı. Seçim öncesi hemen her vatandaşımızla, esnafımızla, işçimizle, işadamlarımızla, her kesim vatandaşımızla görüştük. Onların istediği gibi Türkiye’de ve Aksaray’ımızda güçlü kadrolarımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Çalışmalara kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Elbette sivil toplum örgütlerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, belde başkanlarımızla, belediye başkanlarımız ve diğer kurumlarımız bizim için çok önemli. Biz bugüne kadar burada birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Türkiye’miz ve Aksaray’ımız AK Parti ile birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışarak kazandı. Sizlerin düşünceleri, görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Yine önceki dönemlerde olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız ki Türkiye’miz, Aksaray’ımız kazansın, en iyi hizmetleri hep birlikte güçlü bir şekilde yapabilelim. Ben hepinize ziyaretlerinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Hep birlikte durmak yok yola devam diyerek çalışmalarımızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.