Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Akbank Sanat çocuk etkinlikleri evinizde

Çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, Mart ayında da eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarıyla minikleri sanat yapmaya …

Akbank Sanat çocuk etkinlikleri evinizde
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mart 2021 00:24

Çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, Mart ayında da eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarıyla minikleri sanat yapmaya davet ediyor.

Sanat eğitmeni Barış Karayazgan tarafından hazırlanan atölye çalışmaları her cumartesi Akbank Sanat Youtube kanalından izlenebilecek.

 

6 MART 2021, Cumartesi

Geri Dönüşümlü Kağıt Yapımı

Atölyede evdeki kullanılmış peçeteler, kağıt havlular, çöpe atılmaya hazır kağıtlar kullanarak geri dönüştürülüyor ve çevreyi koruyarak evde kağıt üretmenin eğlenceli yolları öğretiliyor.

 

13 MART 2021, Cumartesi

Minik Parmak Kuklaları  

5-9 yaş aralığındaki çocuklara uygun bu atölyede en önemli malzeme parmaklar! Parmakların farklı rengarenk heykellere/kuklalara dönüşeceği atölyelerde yaratılan karakterlerle çocuklar hayal güçlerini kullanarak kendi drama ve oyunlarını keşfedecekler.

 

20 MART 2021, Cumartesi

Boncuklardan Mini Mozaik Atölyesi

Renkli ve mini boncuklar hayal gücü ve yaratıcılığın birleşmesiyle ve mozaik tekniği ile çok farklı 2-boyutlu/3-boyutlu, evde kullanılabilecek eserlere dönüşüyor.

 

27 MART 2021, Cumartesi

Manga Portreler

Sanatta çok özel bir yeri olan “Manga” ile çok eğlenceli bir portre çalışması yapılacak bu atölyede hem manga kültürü hem de yaratıcı ve özgün çizim teknikleri konuşulacak. 7-12 yaş için uygun olan bu çocuk atölyesinden sonra hem kendi manga otoportrelerinizi hem de sevdiğiniz karakterlerin manga tarzında çizimlerini kolayca pratik edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.