Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 26°C

AKMEK’te 300 öğrenciye sertifika verildi

Kısa adı AKMEK olan Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Kadın Aktivite Merkezi, Sosyal, kültürel ve mesleki alanda düzenlediği birçok kursla hizmet vermeye devam ediyor..

AKMEK’te 300 öğrenciye sertifika verildi
Aksaray Anadolu AŞ
12 Eylül 2016 18:15

AKMEK Yaz kursları kapsamında Bu yıl 2.cisi düzenlenen 9 yaş ve üzeri gençlerin katıldığı Yaz Kursları 11 Temmuz – 9 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

9 yaş ve üzeri gençlerin katılımıyla 16 dal da 460 a yakın öğrenci kaydı ile başlayan Yaz kurslarında Çakıl Taşları, Porselen Boyama, Ebru, Kâğıt Telkârî, Bez Oyuncak Yapımı, Dini Değerler Eğitimi, Kâğıt Rölyef, Takı Tasarım, Basit Nakış, Gençlere Yağlı Boya Resim, Kara Kalem Resim, Çocuklara Yağlı Boya Resim, Kaligrafi, Kokulu Taş ve Sabun, Step-Aerobik-Pilates-Fıtness kursları açıldı.

Kursa devam edip başarıyla tamamlayan 260 öğrencimiz katılım sertifikası almaya hak kazandı.

AKMEK Sanat Atölyesi Adese de Hafta sonu açılan “Çocuklar için Yağlı Boya Resim ve Çocuklar için Seramik” Kurslarına devam edip başarıyla tamamlayan Çocuklar için Yağlı Boya Resim Kursundan 32 öğrenci, Çocuklar için Seramikte ise 28 öğrenci katılım sertifikası almaya hak kazandı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı konuşmada emeği geçenlere teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi “Bugün 2. sini gerçekleştirdiğimiz AKMEK Yaz Kurslarımızın hem sertifika törenini ve sergisini AKMEK Merkez binamızda gerçekleştirdik.

16 dalda Yaz Kursları ve okul dönemin de hafta sonu açılan Çocuklara Seramik – Çocuklara Yağlı Boya kurslarından 300 öğrencimiz katılım sertifikası almaya hak kazandı. Törenimize katılan öğrencilerimize, velilere ve emeği geçen basta Öğretmenlerimize, AKMEK personeline çok teşekkür ediyorum.”

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı, yaz kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını takdim ettikten sonra öğrencilerle birlikte sergiyi gezdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.