Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray Adliyesi’nde kan bağışı kampanyası

Aksaray Adliyesi’nde kan bağışı kampanyası
Aksaray Anadolu AŞ
17 Eylül 2020 19:11

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Türk Kızılay tarafından Aksaray Adalet Sarayı’nda kurulan kan bağışı standını ziyaret etti.

Aydemir ve beraberindekiler, kampanyaya destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.Kan verme işleminin ardından bağışçılara soda ve bisküvi ikram edildi.

Başsavcı Aydemir, kan vermenin önemine dikkati çekerek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele edilen bu dönemde, kan ihtiyacının her zamankinden daha fazla yaşandığını vurguladı.

Aydemir, sözlerine şöyle devam etti:

“Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’ün de büyük bir hassasiyet gösterdiği kan bağışına gönüllü olarak şahsım ve Aksaray Adli Yargı İlk Derece Komisyon Başkanımız, Baro Başkanımız, hakim ve cumhuriyet savcılarımız ve personelimizle destek sağladık. Adliyeye işlemleri için gelen vatandaşlarımızın da yoğun ilgisinin olduğunu görmemiz umutlarımızı artırdı. Kan vermek için sağlık engeli bulunmayan tüm milletimizi de kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışı yaparak, umut olun, hayat kurtarın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.