Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
BİST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray AK Parti sandık görevlileri eğitim toplantısı yapıldı

Aksaray AK Parti sandık görevlileri eğitim toplantısı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Mayıs 2023 13:44

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sandık görevlisi, bina ve okul görevlilerine yönelik eğitim programı düzenledi.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sandık görevlisi, bina ve okul görevlilerine yönelik eğitim programı düzenledi.

20 yıldır Türkiye için çalışan ve eğitimden sağlığa, ulaşımdan iletişime, kültür-sanattan çevreye kadar birçok alanda büyük reformlar yapan AK Parti’nin Aksaray İl Seçim İşleri Bakanlığı koordinesinde başlatılan sandık görevlileri eğitim çalışmaları devam ediyor.

Sandık görevlilerine seslenen Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, sandıklara sahip çıkılmasını istedi. Oy verme işlemi tamamlandıktan sora kullanılan oyların sayımından tutanaklara işlenmesine kadar tüm aşamada dikkatli olunması için uyardı.

Sandıklara sahip çıkılmasını isteyen Gür, “Sandık kurulu üyeliği çok kutsal bir görevdir. Oy namustur, sandık kurulu üyeliği yapacak arkadaşlarımızın, vatandaşların kullandığı oylara sonuna kadar sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçime gittiğini anımsatan Milletvekili adayı Hüseyin Altınsoy, “Bu seçim 6 artı 1 ile falan değil, 50 artı 1 ile kazanılacak ve o bir oy sizlere emanet olacak. Onu artıya da çevirmek sizin sorumluluğunuz, eksiye de getirmek sizin sorumluluğunuz. Sandık namustur, çok önemlidir, her zaman da öyle olmuştur. Bizler AK Parti ailesi olarak ne bir başka siyasi partinin bir oyuna göz dikeriz ne de kendi oyumuza dokundururuz. Vatandaşımızın oyu, geleceğiyle ilgili beklentisi demek. Çocuğunun geleceğini emanet ettiği o sandık demek. Biz Türkiye’nin geleceğine, bunca emeğimize, bunca esere ve daha nice eserlerimize sahip çıkmış oluyoruz” diye konuştu.

14 Mayıs’ta Türkiye’nin bütün kazanımlarının şekilleneceğini, ülke için tarihin bambaşka bir noktaya taşınacağı bir sürecin eşiği olduğunu vurgulayan Altınsoy, “Sayın Cumhurbaşkanı’mıza sordular, ‘15 Mayıs sabahı gazetelerde hangi manşetin atılmasını hayal ediyorsunuz?’ dediler. O da şöyle dedi, ‘Türkiye Yüzyılı başlıyor’. Var mıyız bu manşeti attırmaya?. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bu tarihi zaman diliminden geçerken nasıl 14 Mayıs 1950 bir dönüm noktasıdır, Adnan Menderes ve arkadaşları, ‘Yeter söz milletindir’ diyerek milletin büyük teveccühüyle tarih yazmıştır ama daha sonra vesayet odakları onların peşini bırakmamış ve ne yazık ki çok büyük acılar yaşanmıştır. Bugün ondan 73 yıl sonra 2023’te, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında 14 Mayıs 2023’te bizler de 100 sene sonra hatırlanacak ve inşallah bu yazılan yeni tarihin sadece şahitleri değil, Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının yanında imzası olanlar olacağız” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.