Dolar 32,5553
Euro 34,9632
Altın 2.457,65
BİST 9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Aksaray Ak Parti’de kazan kaynıyor!

Ak Parti Aksaray Teşkilatı’nda yanan ateş yavaşlayacağına her geçen gün daha da şiddetleniyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Meclis Üyeleri’nin vekilleri ziyaretinin ardından bu kez de belediye başkanları vekillerle görüştü..

Aksaray Ak Parti’de kazan kaynıyor!
Aksaray Anadolu AŞ
24 Haziran 2016 01:56

Ak Parti Aksaray Teşkilatı’nda yaşanan çekişme her geçen gün biraz daha ivme kazanarak büyüyor. İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı arasında yaşanan tartışma bardağı taşıran son damla olurken, İl Teşkilatı’nın değişmesi için muhalefetin çabası da ciddi hız kazanıyor.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile Ak Parti Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan kavganın ardından alttan alta yürütülen çekişmenin boyutları bir anda büyüdü. Kavganın hemen ardından Belediye Meclis Üyeleri’nin Ankara’ya çıkarma yaparak Aksaray Milletvekilleri ile görüşmeleri ve milletvekillerinden İl Teşkilatı’ndan desteklerini çekmelerini istemeleri iddialarının ardından Çarşamba günü bir lokantada toplanarak iftar açan Belediye Başkanları’nın Perşembe günü topluca Ankara’ya giderek Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile bir araya gelerek aynı istekte bulundukları öğrenildi.

İl Teşkilatı’nın üstüste yaptığı hatalar ve ardından Ak Parti’de siyaset yapan seçilmişlerin çok büyük çoğunluğunun İl Başkanı başta olmak üzere İl Teşkilatı ile ilgili baskılar Aksaray Milletvekilleri’ni de bunalttı. Edinilen bilgilerde İlknur İnceöz başta olmak üzere Aksaray Milletvekillerinin teşkilata olan desteklerinin iyice zayıfladığı ileri sürülürken, yeni İl Başkan Adayı konusunda arayışların da hızlandığı bilgisine erişildi.

Ak Parti Aksaray Teşkilatı’nda yaşanan gelişmeler İl Başkanı olabilmek için yapılan kulisleri de yoğunlaştırdı. Teşkilat görevden alınmadan adı İl Başkanlığı için çok konuşulan isimler arasına İl Genel Meclisi Eski Başkanları’ndan Özkan Doygun, MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş gibi isimler de eklenmeye başlandı. (Kaynak: GündemAksaray)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.