Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Aksaray Akademi ve Bilgehane, öğrencilerin uğrak noktası olacak

Aksaray Akademi ve Bilgehane, öğrencilerin uğrak noktası olacak
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mart 2024 15:57

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vaat ettiği projeler arasında bulunan Aksaray Akademi ve Bilgehane Projesi ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerine hitap edecek. Belediye Başkanı Dinçer, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayatta başarılı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine katkı sağlamak için yeni bir proje daha hayata geçiriyor. Belediye bünyesinde öğrencilere yönelik hizmet verecek Aksaray Akademi ve Bilgehane merkezinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun eğitimler verilecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Akademi ve Bilgehane projesini her öğrencinin ulaşabileceği merkezi bir konumda hayata geçireceklerini söyledi. Aksaray Akademi ve Bilgehane eğitim merkezinin içeriğinden bahseden Belediye Başkanı Dinçer, “Bu merkezimizde ilk, orta ve lise dengi öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatına uygun ücretsiz eğitimler verilecek. Teorik ve uygulama eğitimleri, teknoloji ve proje uygulama atölyesinde her yaş gruba uygun etkinlikler, sınava hazırlık kursları olacak” dedi.

Aksaray Akademi ve Bilgehanelerin, çocukların çok yönlü gelişimlerine önemli derecede katkı sağlayacağının altını çizen Başkan Dinçer, “Öğrencilerimize ders destek programlarının yanında etkinlik ve atölye eğitimleri de verilecek bu merkezimizde. Öğrencilerimize etkili çalışma teknikleri, sınav stratejileri gibi konularda da destek sağlanacak” açıklamalarında bulundu.

Nuri Yazıcı Kitap Konağı ile birlikte Paşacık Kitap Konağı, Tapduk Emre ve Hoca Ahmed Yesevi Kitap Konağını hizmete açarak öğrenciler için ideal bir ders çalışma ortamı sağlandığını hatırlatan Başkan Dinçer, “Kitap Konaklarımızın tamamında günün her saatinde yoğunluk yaşanıyor. Mahalle toplantılarımızda ve gençlik buluşmalarımızda öğrencilerimiz bizden yeni kitap konaklarını yapılmasını talep ediyorlar. Biz eğitim ve öğretim alanında geleceğimizin teminatı olan her öğrencimizin ve gençlerimizin yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. Belediyemiz tarafından şuan üniversiteye hazırlanan adaylar ücretsiz AYT, TYT kurslarımız, ayrıca Bilim Merkezimizde Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hazırlık kursuları devam ediyor.

Aksaray Akademi ve Bilgehane projemiz ile eğitime verdiğimiz desteğe bir yenisi daha ekliyoruz. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin eğitim hayatında başarılı bireyler olması için üzerimize düşen görevleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.