Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 21°C

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mart 2023 14:15

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Aksaray Belediyesi, bölgedeki temizlik çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Aksaray Belediyesi, bölgedeki temizlik çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.

Deprem sonrası şehirde atıklardan kaynaklı yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırmak ve olabilecek salgın riskinin önüne geçebilmek amacıyla önlemlerini sıkılaştıran Aksaray Belediyesi temizlik ekipleri; çöplerin toplanması, sokak ve caddelerin süpürülmesi ve olası sağlık sorunlarından vatandaşları korumak için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri depremin ilk gününden itibaren tüm personel ve ekipmanlarıyla bölgede enkaz kaldırma, sıcak yemek hizmet, geçici barınma ihtiyacının karşılanması gibi hizmetler verdi.

Kahramanmaraş’da Aksaray Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Ekiplerimizle birlikte deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılamak için ilk andan itibaren özveriyle çalışıyoruz. Yaraların bir an önce sarılması bölgede normale dönülmesi için üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz. Deprem bölgesine gönderdiğimiz temizlik ekiplerimiz; temizlik ve hijyen sorunlarına karşı hızla genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için canla başla görev yapan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.