Dolar 32,5433
Euro 34,9809
Altın 2.418,96
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray Belediyesi ile Hilal Beldesi arasında kardeşlik köprüsü

Aksaray’ın kardeş belediyesi olan Hilal Belediye Başkanı Cevher Benek ile Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı arasında işbirliği protokolü imzalandı. Aksaray Belediyesi, kardeş beldeye belediyecilik konularında destek verecek..

Aksaray Belediyesi ile Hilal Beldesi arasında kardeşlik köprüsü
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mayıs 2016 17:00

Kardeşlik ilişkilerini pekiştirmek aynı zamanda da Belediyecilik konuları başta olmak üzere ekonomik, sosyal konularını görüşmek üzere Aksaray’a gelen Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Hilal Belde Belediye Başkanı Cevher Benek, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile görüştü.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, daha öncede Hilal Beldesi teşkilat başkanı ve Hilal Belediyesinin temsilciyle bir görüme yaptığını ifade ederek “Başbakanımızın başlattığı bu projede Hilal Beldesini kardeş belediye olarak belirlemiştik. Farklı bölgelerde bulunuyor olsak da aynı bayrak altında, aynı coğrafyada halkımıza hizmet ediyoruz. İmkânlarımız elverdiği sürece Hilal Beldesine destek vereceğiz” diye konuştu.

Kardeş belediye ile ilişkilerin yoğunlaşması için konuyu Belediye Meclisi gündemine taşıyacağını açıklayan Başkan Yazgı, “Kardeş Beldemize neler yapabileceğimizi araştırdık. Ve sizden yol projesi geldi. Arkadaşlarımız o bölgede inceleme başlattılar. Konuyu meclise taşıyıp görüşmeye açacağız. Sizlerde çok zor şartlar altında çalışıyorsunuz bunun farkındayım. Terörle sonuna kadar mücadelede edip bölgenin refaha kavuşmasını temenni ediyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesinin Kardeş Belediyesi olmaktan mutluluk duyduğunu açıklayan Belde Başkanı Cevher Benek, “Bizi kendinize kardeş olarak belirlediniz. Belde halkım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bizim en büyük ihtiyacımız size de sunduğumuz yol projesiydi. İnşallah kısa sürede çözüme kavuşur. Bizlerde Ak Partili Belde olarak, sizlere kardeş ve Türkiye Cumhuriyetine layık bir belde olmaya çalışacağız” dedi.

Her iki Başkan arasında işbirliği protokolü karşılıklı imzalanarak hayırlı uğurlu olmasını dilediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.