Dolar 32,5592
Euro 34,9064
Altın 2.433,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Aksaray Belediyesi kışa hazır

Aksaray Belediyesi kış hazırlıklarını aylar öncesinden yaparak kar yağışını beklemeye başladı..

Aksaray Belediyesi kışa hazır
Aksaray Anadolu AŞ
10 Aralık 2015 20:43

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2 adet kar kürüme ve tuzlama aracı,4 adet grayder, 500 ton tuz ve 500 ton agrege olmak üzere toplam 1000 ton malzeme ve donanımlarla hazır kıta beklemeye başladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı aylar öncesinden kışa hazırlandıklarını ve gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Aksaray Belediyesi olarak aylar öncesinden kışa hazırdık. Daha kar yağmadan ekiplerimiz bütün malzemeleriyle beraber 24 saat hazır kıta bekliyorlar.

Belediyemizin araç filosunda bulunan kar temizleme araçları sayesinde daha seri bir şekilde hem kar temizleme hem de otomatik olarak insan eli değmeden tuzlama yapıyoruz. Mevsim dolayısıyla her an kar yağabileceği ihtimali üzerinde durarak kar temizleme araçlarımızı ve ekiplerimizi hazır bir şekilde bekletiyoruz.

Aksaray Belediyesi olarak kış süresince yaşanabilecek olumsuz koşullarla 24 saat aralıksız mücadele edecek güce ve ekipmana sahibiz. Kar yağması halinde yapacağımız çalışmalarla halkımızın rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamış olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.