Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray Belediyesi pazarcı esnafa çöp poşeti dağıttı

Aksaray Belediyesi pazar yerlerinin temizliğini sağlamak amacıyla pazarcı esnafına çöp poşeti dağıttı..

Aksaray Belediyesi pazarcı esnafa çöp poşeti dağıttı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Aralık 2015 18:22

Aksaray Belediyesi, pazar yerlerini daha temiz hale getirmek ve vatandaşın pazaryerlerinde sağlıklı bir şekilde alışverişini yapmasını sağlamak amacıyla Pazartesi pazarındaki pazarcı esnafa çöp poşeti dağıttı.
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtılan çöp poşetleri pazarcı esnafı da memnun etti.

HERŞEY DAHA TEMİZ BİR PAZAR İÇİN…

Pazar yerinde dağıtılan poşetleri kullanan esnafın, sebze ve meyvelerin satışı sırasında biriken çöpleri yere değil poşetlere atma alışkanlığını kazandığı belirtildi.

“VATANDAŞLARIMIZA TEMİZ BİR ORTAMDA PAZAR ALIŞVERİŞLERİNİ YAPMA İMKÂNI SAĞLAYACAĞIZ”

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Pazar yerlerinde özellikle meyve sebzelerin kabuklarının bir yerde biriktirilmediğini ya da çöpe atılmadığını belirterek “Yere atılan kabuklar pazar yerinde hem kokuya, hem de kirlenmesine neden oluyordu. Biz bu sorunu çözüme kavuşturmak için Pazarcı esnafımıza çöp poşeti dağıtarak, çöplerini bu poşette toplamalarını sağlayacağız. Daha sonra çöplerin bulunduğu poşetler pazaryeri kalktıktan sonra toplanacak. Böylece pazar sonrası çirkin görüntüyü ortadan kaldırmış olacağız. Ayrıca temizlik elemanlarımız kısa bir sürede pazar yerlerini temizlemiş olacak. Vatandaşımız da temiz bir ortamda pazar alışverişlerini yapmış olacak” şeklinde konuştular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.