Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray Belediyesi şehrin her noktasında çalışıyor

Aksaray Belediyesi şehrin her noktasında çalışıyor
Aksaray Anadolu AŞ
2 Nisan 2020 20:48

Aksaray Belediyesi, korona virüsüne karşı şehir genelinde tüm tedbirleri alırken belediye hizmetlerini aksatmıyor. Belediye ekipleri, Eski Sanayi Caddesinde yağmur suyu hattı çalışması başlatırken bir diğer ekipte Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde bozulan kaldırımları yeniliyor.

Aksaray Belediyesi Korana Virüs (Covid-19) salgınına karşı sağlık tedbirleri çerçevesinde organize ettiği ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına ivme kazandırdı. Vatandaşların sürekli temas halinde bulunduğu ortak kamusal alanlarda sürekli dezenfekte edilirken ekipler vardiyalı olarak çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, dezenfektan çalışmalarının her alanda sürdüğünü bildirdi. Gereken hijyen kurallarını uyulması için vatandaşları uyardı.

Başkan Dinçer, “Evde kal” çağrısını yinelerken sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üstü vatandaşların her türlü ihtiyaçları için belediye tarafından karşılanabileceğini söyledi. Vatandaşların belediyeye ulaşmalarını için 444 55 68 numaralı Çağrı Merkezi’ni aramalarının yeterli olduğunu sözlerine ekledi.

Aksaray Belediyesi korona karşı her alanda önlemlerini alırken belediye hizmetlerini aksatmıyor. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını her noktada sürdüren Aksaray Belediyesi, gelen talepleri değerlendirerek Eski Sanayi Caddesinde yağmur suyu hattı çalışması başlattı.

Belediye ekipleri, sokak ve kaldırımları belli plan doğrultusunda bol köpüklü su ile yıkarken bozulan ve deforme olan kaldırımları da yeniliyor. Necip Fazıl Kısakürek Caddesi güzergâhındaki bozulan kaldırım taşlarının onarımdan geçerek yenilendiği bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.