Dolar 32,5433
Euro 34,9809
Altın 2.418,96
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray Belediyesi’nden 120 araçlık tır garajı

Aksaray Belediyesi, tır araçlarının şehir içine park etmesini önlemek için 120 araçlık tır garajı yaptı..

Aksaray Belediyesi’nden 120 araçlık tır garajı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Haziran 2017 17:51

Aksaray Belediyesi, tır araçlarının şehir içine park etmesini önlemek için 120 araçlık tır garajı yaptı.

Aksaray Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali yanındaki Kırsal Terminal alanını tır parkına dönüştürdü. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Terminal yanındaki 15 bin metrekarelik alanda 120 adet tır aracının 24 saat park edebileceği yeni tır garajı kullanıma hazır hale getirildi.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere şehrimizin muhtelif yerlerinde TIR araçlarının park edeceği yer olmadığı için TIR sürücüleri araçlarını mahalle ve sokak aralarına park etmek zorunda kalıyordu. Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’nın talimatıyla daha önce kırsal terminal olarak kullanılan 15 bin metrekarelik alanı TIR araçlarının park etmesi için TIR garajına dönüştürdük. Toplam 120 araç kapasiteli TIR garajımız 7/24 çalışarak TIR sürücülerimizin hizmetine sunulacaktır” denildi.

Aksaray Belediyesi tarafından ilk kez yaptırılan tır garajı, en çok tır sürücülerini sevindirdi. Tır sürücüsü Hüseyin Başak, Aksaray’ın yıllardır böyle bir tır garajına ihtiyacı olduğunu belirterek, “Özellikle sayın belediye başkanımıza Aksaray’daki çok büyük bir eksikliği giderdiği için çok teşekkür ediyoruz. Bu bizim için çok büyük bir hizmet oldu” şeklinde konuştu.

Öte yandan, yeni sanayi projesi ile birlikte 300 araçlık bir tır garajını da şehrimize kazandırarak bu yöndeki sıkıntıyı tamamen ortadan kaldırmış olacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.