Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Aksaray Belediyesi’nden aşure ikramı

Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi..

Aksaray Belediyesi’nden aşure ikramı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ekim 2016 17:09

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, muharrem ayının Müslümanlar için önemli bir ay olduğunu söyledi.

Bu ayın en önemli özelliğinin aşure olduğunu dile getiren Yazgı, şunları kaydetti:

“Belediye olarak ilk aşuremizi meydanlarda dağıtmaya başladık. Amacımız birliğimizi bütünlüğümüzü ifade eden aşureyi, böyle önemli günlerde halkımızla beraber paylaşmak. Ayrıca ülke olarak önemli zamanlardan geçiyoruz. Böyle zamanlarda en önemli şey, herkesin birlik bütünlük içinde olması. Aynı aşure gibiyiz aslında. İçimizde farklı malzemeler, farklı birliktelik var. Bu farklılıklar bir lezzet oluşturuyor. Bu birliktelik ülkemiz için çok önemli. Bu vesile ile herkesin muharrem ayını tebrik ediyorum.”

Konuşmanın ardından vatandaşlara aşure ikram edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.