Dolar 32,5241
Euro 34,8483
Altın 2.429,49
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Aksaray Belediyesi’nden Kuzeyboru Spor açıklaması!

Aksaray Belediyesi’nden Kuzeyboru Spor açıklaması!
Aksaray Anadolu AŞ
19 Eylül 2020 18:05

Son günlerde gündemi meşgul eden, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Aksaray Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile Voleybol Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Spor Kulübü arasında yaşanan salon problemi ilgili Aksaray Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı medya organlarında Kuzeyboru Spor’a tahsis edildiği iddia edilen Aksaray Kapalı Spor Salonu’nun siyasi baskılarla Aksaray Belediyesi Hentbol Spor Kulübüne tahsis ettirildiği iddia edilmiştir.

Bu talihsiz sosyal medya paylaşımlarının kamuoyu nezdinde yanlış algı, ikilileştirme ve bu şehrin sporcularını ve takımlarını ötekileştirmeye sebebiyet verdiğinden bu açıklamanın kurumumuzca yapılması hasıl olmuştur.
Öncelikle şunun bilinmesini isteriz ki; bu şehir için ter döken bütün sporcuların ve takımların bizim gözümüzde hiç bir farkı yoktur ve hepsi birbirinden kıymetlidir.

Belediyemiz önderliğinde mütevazi bir bütçeyle bu şehrin kızlarından oluşan Belediye Bayan Hentbol Takımımız Süper Lig’de mücadele etmektedir.

İddia edildiği gibi Belediyemizin veya Başkanımızın Kapalı Spor salonunun sadece hentbol takımımıza tahsis edilmesi yönünde asla bir talebi ve baskısı olmamıştır.

Bayan Hentbol Takımımız antrenmanlarını Dağılgan Spor Tesisleri’nde bulunan eski kapalı Spor salonunda yapmaktadır. Sadece Lig maçlarını Aksaray Yeni Kapalı Spor Salonun da yapmayı planlanmaktadır. Kaldı ki salon bütün takımlarımızın hakkıdır. Hiç bir takıma özel olarak tahsis edilemez. Bu asılsız iddialarla ilgili avukatlarımız gerekli yasal işlemleri yapacaktır.

Aksaray Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya gereken değeri vermeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.